Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Note 7 în România!

23.345 ori
<b>Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Note 7 în România!</b>Samsung Galaxy Note 7 este cel mai nou produs din gama producătorului sud-coreean, smartphone ce este așteptat și pe plan european în perioada următoare. Așadar, ne-am decis să vă prezentăm astăzi un articol ce conține prețurile practicate de către

UPDATE: Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7 a fost restras de pe piață, astfel că produsul nu mai poate fi achiziționat. Fanii modelului pot opta totuși pentru varianta Note 7 FE.

În cadrul unui eveniment de presă ce a avut loc ieri, 2 august 2016, în New York, compania sud-coreeană Samsung a prezentat oficial phablet-ul Galaxy Note 7. Acest din urmă terminal va sosi la precomandă pe plan european începând din data de 16 august, perioadă în care este de așteptat ca majoritatea retailerilor și operatorilor din România să dea startul precomenzilor, și desigur să afișeze prețul de comercializare.

Samsung Galaxy Note 7

Prin intermediul acestui articol veți putea verifica lista magazinelor și a operatorilor telecom ce vând acest model, și astfel alege cel mai bun preț de pe piață. Lista în cauză afișată mai jos, va fi actualizată de fiecare dată când un nou comerciant va oferi informații cu privire la disponibilitatea phablet-ului proaspăt lansat. 

 PrețStatus
Cel3.899 leiIndisponibil
eMAG3.899 leiIndisponibil
evoMAG3.499 leiIndisponibil
Flanco3.899 leiIndisponibil
MarketOnline3.899 leiIndisponibil
Orange3.785 leiIndisponibil
QuickMobile3.999 leiIndisponibil
Telekom3.799 leiIndisponibil
Vodafone3.764 leiIndisponibil

Știți deja faptul că Samsung Galaxy Note 7 este primul smartphone din portofoliul companiei ce aduce un scanner de iris la pachet, dar și primul terminal care adoptă un port USB Type-C de tip reversibil. Dotările sale hardware sunt pe măsură, fiind vorba aici despre un display de 5.7 inch cu rezoluție QHD și tehnologie Super AMOLED, de 4 GB memorie RAM + 64 GB spațiu de stocare flash, și de o cameră foto principală de 12 megapixeli ce poate filma 4K. 

Cât despre prețul său, este foarte posibil ca acesta să se afle în intervalul 3.499 - 3.799 lei, detaliu pe care îl vom afla cel mai probabil pe data de 9 august, zi în care Samsung România ne pregătește un eveniment de presă ce va avea loc în București și la care vom participa și noi!

UPDATE 1: Flanco tocmai ce a postat o pagină specială de unde cei interesați se pot înscrie prin intermediul unui formular pentru a primi update-uri cu privire la data la care smartphone-ul va fi disponibil spre comandă.

UPDATE 2: Orange România va oferi phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 alături de un set Gear VR la pachet. Cei interesați de precomanda telefonului se pot înscrie cu adresa de email pe site-ul operatorului pentru a primi update-uri cu privire la disponibilitate.

UPDATE 3: Este rândul celor de la eMAG să ofere detalii despre programul de precomandă pentru phabet-ul Note 7, cei interesați având de astăzi posibilitatea de a se înregistra prin intermediul unui formular dedicat pentru a primi noutăți referitoare la momentul în care va debuta programul de comandă. Se pare că produsul va sosi și cu un cadou - și anume un set Samsung Gear VR.

UPDATE 4: QuickMobile e primul retailer care listează Samsung Galaxy Note 7 în stoc și afișează prețul acestuia!

UPDATE 5: evoMAG.ro listează phablet-ul Galaxy Note 7 la un preț de 4.799 lei!

UPDATE 6: Samsung anunță astăzi startul programului de precomandă pentru Galaxy Note 7 pe piața din Europa, cu mențiunea că stocurile vor fi limitate din cauza numărului de cereri fără precedent pentru noul dispozitiv din seria Galaxy. Se pare că interesul consumatorilor pentru acest produs l-a depășit pe cel pentru S7 și S7 Edge în ceea ce privește înregistrarea utilizatorilor pe canale digitale Samsung.

Astfel, compania sud-coreeană intenționează să limiteze numărul de dispozitive oferite la precomandă pentru a se asigura că poate onora toate comenzile atunci când smartphone-urile vor fi puse în vânzare din data de 2 septembrie.

UPDATE 7: Orange România listează phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 la precomandă. Acesta costă 849 euro fără abonament, și poate fi achiziționat de asemenea și împreună cu un abonament de voce și date, moment în care suma inițială de plată va fi ceva mai mică. Livrările vor începe din data de 29 august. Puteți plasa o precomandă de aici!

UPDATE 8: Nu a durat mult, și operatorul Vodafone România a listat la rândul său modelul Galaxy Note 7 la precomandă. Acesta este afișat pe site la un preț de 844 euro fără abonament, și va ajunge în mâinile clienților din data de 30 august. Mai multe detalii puteți afla de pe site-ul vodafone.ro.

UPDATE 9: evoMAG.ro are cel mai bun preț la precomandă pentru Galaxy Note 7. Acesta poate fi regăsit în oferta retailerului la un preț de 3.499 lei, fiind vorba despre varianta dual-SIM ce vine pe argintiu. Puteți plasa o comandă chiar de aici!

UPDATE 10: Altex deschide o pagină de preînregistrare pentru a afla primii când phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 va fi disponibil la precomandă. Vă puteți înscrie de aici!

UPDATE 11: După Orange și Vodafone, iată că acum este rândul operatorului Telekom România să listeze modelul Galaxy Note 7 la precomandă. Acesta este disponibil pe argintiu, albastru și negru la un preț de 3.799 lei și cei care plasează o precomandă în perioada 17 - 30 august vor primi cadou un set Gear VR. Detalii extra aflați de pe site-ul telekom.ro!

UPDATE 12: eMAG.ro listează phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 la precomandă, terminal ce costă 3.899 lei în varianta de culoare negru și albastru. Orice precomandă vine însoțită și de un set Gear VR drept cadou. Puteți comanda produsul chiar de aici!

UPDATE 13: Flanco, Cel.ro și MarketOnline.ro listează acum phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 la precomandă pentru un preț de 3.899 lei!

UPDATE 14: Prin intermediul unui pont primit din partea unui cititor Mobilissimo, aflăm că precomenzile efecutate de către clienți pe platforma samsungmobilestore.ro vor fi onorate chiar începând din data de 29 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×