HTC Nexus S1 apare într-o nouă fotografie hands-on; vedem terminalul din lateral

Autor:  | Publicat în:  HTC  Google 942 ori
<b>HTC Nexus S1 apare într-o nouă fotografie hands-on; vedem terminalul din lateral</b>În ultimele zile pe web și-au făcut apariția și numeroase materiale referitoare la smartphone-ul HTC Nexus S1, telefon ce va sosi cu un display Full HD de 5 inch și cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 620 la interior. Astăzi vedem o nouă fotografie

Acum câteva zile, dar și aseară l-am văzut pe smartphone-ul HTC Nexus S1 (Sailfish) reprezentat printr-o serie de fotografii ce ne ofereau o privire pe larg asupra sa din mai toate unghiurile. Seria de scăpări continuă și astăzi, moment în care remarcăm smartphone-ul pregătit de taiwanezi într-o fotografie hands-on, de această dată terminalul fiind prezentat din lateral. 

HTC Nexus S1

Materialul proaspăt sosit ne reconfirmă ce știam deja, și anume faptul că vom primi un handset compact cu carcasă metalică și design bizar la prima vedere. Există și elemente nu tocmai atrăgătoare din acest punct de vedere, cum este cazul panoului frontal cu margini destul de generoase, și a părții din spate unde întâlnim sticlă glossy pe o treime din întreaga suprafață - aici aflându-se atât camera foto dar și scanner-ul de amprente.

Ca dotări însă, telefonul se va putea lăuda cu un pachet hardware high-end compus din următoarele: display Full HD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, cameră foto de 12 megapixeli, scanner de amprente și port USB Type-C. Vom avea Android 7.0 Nougat la bord, și este posibil ca acest terminal să fie lansat alături de HTC Nexus M1 în luna octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×