Prezentare huse Case Mate, Cubz și UAG pentru iPhone 6 Plus, primite pentru un concurs de la Mobiledirect.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 3.213 ori
<b>Prezentare huse Case Mate, Cubz și UAG pentru iPhone 6 Plus, primite pentru un concurs de la Mobiledirect.ro (Video)</b>Azi vă prezentăm un nou review de huse pentru unul dintre cele mai populare telefoane ale momentului. E vorba despre iPhone 6 Plus, care primește o serie de huse interesante, analizate de noi mai jos. Toate pot fi câștigate de voi la concurs și sunt...

Azi vă prezentăm un nou review de huse pentru unul dintre cele mai populare telefoane ale momentului. E vorba despre iPhone 6 Plus, care primește o serie de huse interesante, analizate de noi mai jos. Toate pot fi câștigate de voi la concurs și sunt oferite în teste de către MobileDirect.ro. Hai să vedem care sunt cele mai atractive modele de accesorii de acest gen:

1. Husa iPhone 6 Plus - Case Mate Tough Air Black

Aceasta este o husă care costă 99.99 lei și are un design modern și parțial transparent. Accesoriul e realizat dintr-un nou tip de polimer și oferă o protecție bună contra căzăturilor. Husa este mai rezistentă decât una din silicon sau gel, dar rămâne flexibilă. Produsul nu se deformează în timp, nu atrage praful și vine cu 2 ani garanție. Aderenta este bună, avem butoane protejate și orificii pentru porturi și camera.

Acesta este un accesoriu pentru utilizatorul tânăr

2. Husa iPhone 6 Plus Book Type Cubz Neagră

Husa iPhone 6 Plus Book Type Cubz Neagră

A doua husă pusă la dispoziție de către Mobiledirect.ro este una de culoare neagră, din categoria Book Type și care vine cu piele ecologică drept strat exterior. Avem decupaje pentru porturi și camera și o protecție frontală pentru ecran, plus o zonă de tip portofel în care putem ține banii și cardurile. închiderea este magnetică, iar acest accesoriu este unul elegant, pentru omul matur.

Husa este solidă și rezistentă și vine cu garanție pe 1 an.

3. Husa iPhone 6 Plus - Gel TPU Flag Cubz

Husa iPhone 6 Plus - Gel TPU Flag Cubz

Fanii aceste huse și cei care apreciază accesoriile cu steagul SUA imprimat se vor bucura să afle că avem două astfel de huse să vă oferim la concurs. Un astfel de model costă 34.99 lei și este realizat dintr-un metarial flexibil de calitate superioară (Thermoplastic polyurethane), care oferă o protecție bună, dar și flexibilitate ridicată. Husa acoperă spatele și colțurile telefonului, iar materialul e moale și plăcut la atingere.

Accesoriul e ușor de atașat și de scos, dar și ușor de introdus în buzunar sau geantă. Gelul nu va atrage praful sau scamele și va oferi o protecție excelentă contra zgârieturilor. Produsul oferă acces cu ușurință la toate porturile.

4. Husa iPhone 6 Plus 5.5 - UAG Navigator White cu folie protecție ecran

Husa iPhone 6 Plus 5.5 - UAG Navigator White cu folie protecție ecran

Acest produs costă 119 lei și este o husă de iPhone 6 Plus hibrida realizată din TPU și policarbonat. Ea a primit certificare US Army MIL-STD și absoarbe șocurile și vibrațiile cu ușurință, cu o parte exterioară din plastic ce protejează handsetul de zgârieturi și căzături. Husa e foarte ușoară și nu incomodează la utilizare, iar ea include și o folie de protecție pentru ecran la pachet.

Modelul UAG își capăta denumirea de la Urban Armor Gear și e recunoscut pentru protecția sa și utilizarea de către personalul militar. Acest produs are garanție pe 1 an .

Dintre cele 4 modele, preferatul meu este cel UAG, pentru că arată cool și are un aer de Robocop pe care îl apreciez. și acum hai să vedem cum puteți câștiga husele de la MobileDirect.ro.

Iată regulile concursului:

  • Dovada că dețineți un iPhone 6 Plus (fotografie cu telefonul cu Mobiledirect.ro în browser)
  • Like la pagina de Facebook Mobiledirect.ro
  • Comentariu la articol review legat de preferințele voastre în materiale de huse de telefoane
  • Share la articol pe contul personal de Facebook.

Aceste 4 capturi trebuie trimise pe email la concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Concurs Huse iPhond 6 Plus Mobiledirect.ro", plus nume real, adresa și număr de telefon. Extragerea câștigătorilor celor 5 huse va avea loc marți, pe 14 octombrie la ora 21:00 prin random.org. Multă baftă!

Review huse iPhone 6 Plus

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×