Primele imagini cu ceasul BlackBerry inPulse SmartWatch; terminalul este real!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.863 ori

A spune ca terminalul inPulse este un ceas BlackBerry este putin fortat, de vreme ce el nu poarta logo-ul seriei de smartphone-uri, dar ceea ce stim este ca acesta este un accesoriu compatibil cu telefoanele BlackBerry. Au existat si in trecut zvonuri in...

A spune ca terminalul inPulse este un ceas BlackBerry este putin fortat, de vreme ce el nu poarta logo-ul seriei de smartphone-uri, dar ceea ce stim este ca acesta este un accesoriu compatibil cu telefoanele BlackBerry.

inPulse SmartWatch

Au existat si in trecut zvonuri in legatura cu ceasuri BlackBerry cu suport Bluetooth, iar modelul de mai sus se incadreaza in acesta categorie. Handsetul din imagine este doar o opera in Photoshop si aflam ca el a fost creat special pentru utilizarea in tandem cu smartphone-uri BlackBerry. Producatorul accesoriului este o companie care se axeaza pe crearea unor gadgeturi compatibile cu handseturile BlackBerry.

Ceasul vine cu un display OLED de dimensuni rezonabile, optimizat pentru afisarea unui text de o claritate destul de mare si dotat cu o baterie cu durata de viata decenta, datorita folosirii tehnologiei OLED. Acest model va afisa notificari si preview-uri ale mesajelor primite pe BlackBerry, iar daca sunteti curiosi, numele ceasului pare a fi inPulse.

inPulse SmartWatch

Mai avem un drum lung de parcurs pana sa vedem un ceas BlackBerry, dar pana atunci ne vom multumi si cu un ceas compatibil BlackBerry, un accesoriu pretios pentru cei aflati intr-o intalnire de afaceri si care primesc mesaje importante.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×