Microsoft gata sa scoata Nokia din impas?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.293 ori
<b>Microsoft gata sa scoata Nokia din impas?</b>Citeam recent o declaratie data de Steve Balmer, CEO al Microsoft: "Nokia&rsquo;s mobile device leadership, together with AT&T&rsquo;s mobile broadband network leadership, Best Buy&rsquo;s retail reach and Windows 7, is a very strong lineup"! Pare la...

Citeam recent o declaratie data de Steve Balmer, CEO al Microsoft:"Nokia’s mobile device leadership, together with AT&T’s mobile broadband network leadership, Best Buy’s retail reach and Windows 7, is a very strong lineup"! Pare la prima vedere o declaratie de curtuazie, totusi e clar ca acest mesaj se adreseaza direct celor de la Nokia si vine in contextul insuccesului terminalelor Nokia de pe continentul American.

Proasta gestionare a resurselor umane, a facut ca Nokia sa nu vada viitorul, sau mai bine zis, sa-l vada prin ochelarii buni, dar cu purtatori nepotriviti. De aici si schimbarile de la Nokia, ce le-am aflat inca de saptamana trecuta prin intermediul Reuters, care ne indica transformari majore la compania finlandeza!

Aceste schimbari se vor materializa prin impartirea sectiei de mobile a Nokia, in trei: Mobile Phones (telefoane ieftine), Smartphones (telefoane care ruleaza Symbian) si Mobile Computers (telefoane "high end", care vor rula Linux / Maemo).

Poate vor reusi in cele din urma asa, impartind productia de telefoane si implicit responsabilitatile, dar mai mult ca sigur, piata americana va fii din tot in tot mai reticienta fata de telefoanele Nokia, in contextul in care Apple, RIM, HTC si Palm domina aceasta piata prin sistemele de operare iPhone OS, Windows Mobile, Web OS si Blackbery OS.

Sincer, ar fi pacat ca prin "mandria" pe care o afiseaza finlandezii, sa duca compania, sau cel putin partea de productie de telefoane mobile, spre faliment! De aceea declaratia lui Steve Balmer, trebuie auzita de urechile potrivite (Olli-Pekka Kallasvuo), pentru ca degeaba tocim tastele si ne uscam gura, daca urechile celor din Espoo, Finlanda, au dopuri, iar cititul e obturat de dioptriile prea mari ale al lor ochelari!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×