Primele imagini cu Xiaomi Redmi 7 sunt aici! Telefonul primește certificarea TENAA

1.725 ori
<b>Primele imagini cu Xiaomi Redmi 7 sunt aici! Telefonul primește certificarea TENAA</b>Au trecut doar câteva zile de la certificarea 3C asociată lui Xiaomi Redmi 7 și iată că astăzi deja vedem și certificarea oferită de către TENAA care ne aduce fotografii oficiale cu noul dispozitiv. Observăm că este vorba despre varianta

Au trecut doar câteva zile de la certificarea 3C asociată lui Xiaomi Redmi 7 și iată că astăzi deja vedem și certificarea oferită de către TENAA care ne aduce fotografii oficiale cu noul dispozitiv. Observăm că este vorba despre varianta M1901F9T și că avem de-a face cu un smartphone compact ce va aduce ecran de 5.84 inch la pachet și o baterie de 2900 mAh dacă ne luăm după listarea agenției chineze.

Xiaomi Redmi 7

La prima vedere smartphone-ul amintește mult de un Huawei mid-range în special privit din spate acolo unde întâlnim o cameră duală plasată vertical în colțul din stânga și cu bliț-ul LED chiar sub. Avem și scanner de amprente fizic în spate și deși nu se remarcă cu ușurință, panoul frontal are un decupaj de tip "picătură de apă" ca OnePlus 6T. 

Până când vor sosi specificațiile complete din partea TENAA nu putem decât să speculăm pe seama dotărilor. Mă aștept la un procesor Snapdragon 4xx aici, la 3 sau 4 GB RAM și la 32 GB spațiu de stocare flash. Din câte am aflat de curând vor fi mai multe versiuni de Redmi 7 după cum urmează: Redmi 7, Redmi 7A, respectiv Redmi 7 Pro.

În cazul de față ar putea fi vorba despre Redmi 7 sau Redmi 7A, detaliu de care ne vom convinge curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×