Varianta globală de Xiaomi Redmi Note 7 se lansează pe 6 martie în Spania

1.048 ori
<b>Varianta globală de Xiaomi Redmi Note 7 se lansează pe 6 martie în Spania</b>Undeva pe la finalul lunii ianuarie aflam că smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 7 urmează a primi și o variantă globală, model care astăzi pare a avea o dată de lansare bătută în cuie. Este vorba despre 6 martie, zi în care Xiaomi pregătește

Undeva pe la finalul lunii ianuarie aflam că smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 7 urmează a primi și o variantă globală, model care astăzi pare a avea o dată de lansare bătută în cuie. Este vorba despre 6 martie, zi în care Xiaomi pregătește un eveniment special de presă în Spania acolo unde ar putea fi desfășurată și o campanie promoțională pentru cei care doresc achiziția noului device.

Xiaomi Redmi Note 7

Acest smartphone se remarcă prin camera sa foto duală din spate ce include un senzor de 48 megapixeli, pe acest detaliu fiind pus accentul și de către Xiaomi Spania în teaserele de față. Mai avem și ecran FHD+ de 6.3 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, variante cu 3, 4 sau chiar 6 GB RAM și baterie generoasă de 4000 mAh.

Xiaomi Redmi Note 7 aduce și scanner de amprente în spate, port USB-C, jack audio, emițător infraroșu pentru controlul televizorului și conectivitate Bluetooth 5.0. Telefonul costă în jur de 220 euro în configurația de bază și după cum v-am informat de curând, a debutat și o variantă Pro a sa cu procesor Snapdragon 675 la bord.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×