Primele informații legate de Samsung Galaxy Pocket Plus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.719 ori
<b>Primele informații legate de Samsung Galaxy Pocket Plus</b>Samsung se laudă cu vânzările de milioane unități pentru Galaxy S III sau Galaxy Note II, dar nu uită nici de segmentul telefoanelor entry-level cu Android, unde Galaxy Pocket este cel mai ieftin smartphone Android din oferta lor. Urmează să...

Samsung se laudă cu vânzările de milioane unități pentru Galaxy S III sau Galaxy Note II, dar nu uită nici de segmentul telefoanelor entry-level cu Android, unde Galaxy Pocket este cel mai ieftin smartphone Android din oferta lor. Urmează să primească un urmaș, cel puțin acestea ar fi zvonurile din presa telecom internațională.

S-ar numi Samsung Galaxy Pocket Plus. Se bănuiește că ar rula Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Nu se știu specificațiile hardware în detaliu, dar le putem parcurge pe cele ale lui Samsung Galaxy Pocket ca să vedem care ar fi punctul de plecare:

Smartphone
Date tehnice
Samsung Galaxy Pocket
EcranTFT capacitiv de 2.8 inch cu rezoluție 240x320 pixeli
ProcesorSingle core la 832 MHz
Memorie280 MB RAM, 3 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
GPUFabricat de către Broadcom
Sistem de operareAndroid 2.3 Gingerbread
Conectivitate3G cu viteze de până la 3.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video2 Megapixeli și filmează QVGA cu 15 fps
Baterie1.200 mAh
Greutate97 gr.
Grosime12 mm
Pret442 lei

Samsung Galaxy Pocket Plus rulează Android 4.0 și asta ar însemna ceva schimbări majore în ce privește arhitectura CPU + GPU + memoria RAM. Nu cred că va coborî sub procesor de 1 GHz, 512 MB RAM.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×