Primele modele iPad 2 din România sosesc prin eMAG!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.995 ori
<b>Primele modele iPad 2 din România sosesc prin eMAG!</b>Astăzi a avut loc lansarea europeană a mult-așteptatei tablete iPad 2, ocazie cu care și eMag a adus terminalul în țara noastră. Prima tranșă de 80 de unități a sosit în depozitul retailerului încă de ieri, iar produsele au început deja să...

Astăzi a avut loc lansarea europeană a mult-așteptatei tablete iPad 2, ocazie cu care și eMAG a adus terminalul în țara noastră. Prima tranșă de 80 de unități a sosit în depozitul retailerului încă de ieri, iar produsele au început deja să fie livrate astăzi, în ordinea de pe lista de așteptare.

Din păcate, aflăm că stocurile sunt foarte limitate în perioada ce urmează și asta din cauza cererii uriașe pentru noua tabletă Apple. Următoarea serie de livrări va debuta odată cu sosirea transportului din 4 aprilie. Rețineți faptul că este vorba despre unități cu WiFi aici și nu despre modelele 3G.

Primele modele iPad 2 din România sosesc prin eMag!

eMAG oferă iPad 2 în variante de culoare albă sau neagră și spațiu de stocare de 16, 32 sau 64 GB. Modelul de 16 GB costă 2.499 lei, în vreme de pentru 32 GB memorie internă plătiți 3.099 lei, iar pentru 64 plătiți 3.599 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×