HTC EVO 3D, telefonul dual core cu ecran și cameră 3D, acum mai aproape de Europa, prin varianta GSM

2.664 ori
<b>HTC EVO 3D, telefonul dual core cu ecran și cameră 3D, acum mai aproape de Europa, prin varianta GSM</b>După anunțul oficial al lui HTC EVO 3D în cadrul showului CTIA 2011 din SUA, terminalul a fost confirmat și în varianta sa internațională, cu suport GSM. Aceasta are toate șansele să ajungă în Europa cât de curând și evident și în țara...

După anunțul oficial al lui HTC EVO 3D în cadrul showului CTIA 2011 din SUA, terminalul a fost confirmat și în varianta sa internațională, cu suport GSM. Aceasta are toate șansele să ajungă în Europa cât de curând și evident și în țara noastră la un moment dat în acest an. HTC EVO 3D reprezintă o premieră prin faptul că este un HTC dual core cu ecran 3D și cameră capabilă de captură 3D.

Specificațiile lui HTC EVO 3D rămân aceleași ca și în versiunea americană și le puteți vedea în lista de mai jos. Singura diferența dintre modelul american și cel internațional este faptul că memoria internă a fost micșorată de la 4 GB la 1 GB. Iată dotările noului sosit:

  • Procesor: Snapdragon MSM8660, dual core, 1.2 GHz, GPU Adreno 220
  • Conectivitate: HSPA, DLNA, WiFi 802.11, Bluetooth 3.0, A-GPS, HDMI
  • Display: 4.3 inch 3D S-LCD, qHD, 540 x 960 pixeli
  • Memorie: 1GB RAM, 1GB memorie internă, slot microSD (până la 32GB)
  • Camera: 5MP (duală 3D), captură video 720p 3D, captură 2D 1080p, bliț dual LED, 1.3MP (frontală)

HTC EVO 3D rulează Android 2.3 Gingerbread și se bazează pe interfața HTC Sense, iar lansarea sa în SUA va avea loc în această vară, deci presupunem că și europenii vor vedea handsetul în aceeași perioadă. Nu avem informații despre preț deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×