Primele randări pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge sunt aici; iată cele două modele pregătite pentru MWC 2016

1.299 ori
<b>Primele randări pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge sunt aici; iată cele două modele pregătite pentru MWC 2016</b>Pe măsură ce ne apropiem de luna februarie, numărul de leak-uri referitoare la noul flagship Samsung Galaxy S7 este &icirc;ntr-o continuă creștere. Cu doar c&acirc;teva minute &icirc;n urmă, pe internet și-au făcut apariția și primele randări...

Pe măsură ce ne apropiem de luna februarie, numărul de leak-uri referitoare la noul flagship Samsung Galaxy S7 este într-o continuă creștere. Cu doar câteva minute în urmă, pe internet și-au făcut apariția și primele randări pentru noile telefoane pregătite de către Samsung, fiind vorba și despre modelul S7 Edge.

Imaginea pe care o vedem mai sus sosește chiar din partea lui @evleaks, motiv pentru care trebuie să-i acordăm un plus de credibilitate. Deși nu s-au schimbat prea multe lucruri la capitolul design, observăm că de această dată butonul home adoptă o formă ceva mai pătrățoasă, lucru ce ar putea sugera utilizarea unui scanner de amprente diferit.

De asemenea, se pare că marginile din jurul ecranului sunt de această dată mai mici, un detaliu ce nu poate decât să ne bucure. În cazul lui Samsung Galaxy S7 Edge avem desigur parte de un panou edge-to-edge curbat, model ce ar putea oferi un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli).

Printre dotările celor două modele vom regăsi un procesor Exynos 8890/Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli și tehnologia de încărcare rapidă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×