Primele smartphone-uri Nokia ar urma să fie puse în vânzare până în iunie 2017; HMD promite că va fi acoperită o mare plajă de segmente

1.390 ori
<b> Primele smartphone-uri Nokia ar urma să fie puse în vânzare până în iunie 2017; HMD promite că va fi acoperită o mare plajă de segmente</b>S-a confirmat faptul că noile smartphone-uri Nokia vor sosi pe piața în primul trimestru al anului viitor, detaliu dezvăluit chiar de către compania finlandeză HMD Global ce a cumpărat drepturile de utilizare ale brandului Nokia pentru următorii 10 ani.

Am aflat recent că la MWC 2017 vom face cunoştinţă cu primele smartphone-uri Nokia cu Android, marcând revenirea finlandezilor pe piaţă, cu spatele asigurat de HMD şi Foxconn. Azi ni se oferă extra detalii şi descoperim că respectivele telefoane vor ajunge în magazine până în iunie 2017.

Nokia

MWC 2017 se încheie pe 2 martie, deci cândva între acea dată şi 1 iunie vor fi prezente handseturile în magazine. Şi nu vă aşteptaţi la o lansare limitată, pentru a testa piaţa, nu, nu e vorba de aşa ceva. Nokia are de gând să abordeze lansarea în stil "all out", cu disponibilitate globală şi fără a neglija sau privilegia anumite pieţe, precum cea chineză sau indiană să zicem.

HMD a confirmat că va fi vorba de un portofoliu larg de terminale, fără a exclude vreun segment de piaţă. Asta îmi sună a combinaţie între telefoanele low end, high end, midrange, feature phone-uri, modele de lux, cameraphone-uri, terminale rugged şi eventual şi câteva nişe de acoperit. Preţurile ar urma să fie competitive şi ni se promite şi "calitate premium şi design pe care publicul îl va asocia imediat cu Nokia".

Cred că nivelul de hype tocmai a crescut cu câteva grade.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×