Motorola îşi creşte investiţiile în Moto Mods, ar urma să lanseze 12 module pe an

889 ori
<b>Motorola îşi creşte investiţiile în Moto Mods, ar urma să lanseze 12 module pe an</b>Seria de terminale Moto Z a celor de la Lenovo este caracterizată și prin modularitatea pe care o oferă la pachet, alături de acestea fiind comercializate și o serie de module interesante de tip difuzor, cameră foto, dar și proiector. Pe lângă acestea

Dacă LG G5 a dat chix în zona telefoanelor modulare, Motorola şi Lenovo s-au descurcat ceva mai bine cu telefoanele Moto Z şi modulele aferente. Acum aflăm că Moto îşi continuă investiţiile în Moto Mods, accesorii snap-on magnetice, printre care se numără un modul cu extra baterie, un modul foto sau unul cu difuzor de top.

Oficiali Lenovo din secţiunea Moto ar fi declarat pentru presă că firma are de gând să lanseze 12 module Moto Mods noi în fiecare an. Practic e vorba de 4 module pe trimestru, fiind implicaţi parteneri ca Mophie, Incipio, Kate Spade, Hasselblad sau JBL. Dacă numărătoarea se păstrează şi pentru anul curent (anul fiscal Moto ține din aprilie până în aprilie), atunci vom mai vedea câteva module lansate şi la început de 2017.

Întreg sistemul de module e deschis partenerilor şi dezvoltatorilor, deci ideile geniale pot apărea oricând. Personal aştept un modul cu joystick, unul rugged, unul axat pe fitness şi sport, poate şi cu scopuri medicale, unul cu etilotest şi poate chiar unul care extinde stocarea, RAM-ul şi puterea de procesare a terminalului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×