Primele teste de benchmark pentru Qualcomm Snapdragon S4 Pro - noul standard de top În procesoare quad-core

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.968 ori
<b>Primele teste de benchmark pentru Qualcomm Snapdragon S4 Pro - noul standard de top În procesoare quad-core</b>Engadget a reușit să ruleze câteva teste de benchmark pe Qualcomm Snapdragon S4 Pro - procesorul quad-core ce va sosi în această toamnă pe smartphone-urile HTC, așa se spune legat de One XXL. &nbsp; Vă reamintesc că HTC One S cu dual-core la 1.5...

Engadget a reușit să ruleze câteva teste de benchmark pe Qualcomm Snapdragon S4 Pro - procesorul quad-core ce va sosi în această toamnă pe smartphone-urile HTC, așa se spune legat de One XXL.

Vă reamintesc că HTC One S cu dual-core la 1.5 GHz, arhitectură Krait, Adreno 225, tehnologie pe 28nm a reușit să depășească Samsung Galaxy S III în unele teste de benchmark. Vă dați seama că la quad-core cu Adreno 320 GPU stă mult mai bine de atât. Ar putea fi șansa HTC de a reintra cu brio în liga de top. Se cunoaște colaborarea strânsă dintre HTC și Qualcomm.

Primele teste de benchmark pentru Qualcomm Snapdragon S4 Pro - noul standard de top În procesoare quad-core

Performanțele sunt cu cel puțin 20 - 30 % peste Tegra 3 quad-core și Exynos 4412 quad-core. NVIDIA și Samsung trebuie să-și facă temele și să scoată ceva nou, care să-i facă față lui Snapdragon S4 Pro.

Rezultatele nu sunt de la variantă finală a procesorului, vorbim de o tabletă de tip sample. S-ar putea ca performanțele mai sus enunțate să fie și mai mari când ajunge produsul finit. Aștept cu interes să văd procesoare pe baza sa și sporul de performanță să fie sesizat în activitățile desfășurate pe telefon sau tabletă cu Android și S4 Pro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×