Good Technology: iOS domină sectorul corporate În dauna Android

1.155 ori
<b>Good Technology: iOS domină sectorul corporate În dauna Android</b>La Google I/O de la mijlocul lui iunie 2012 s-a ajuns ca activările Android să treacă de pragul a 1 milion de device-uri pe zi ( se încadrează telefoane, tablete, portabile cu Chrome OS). Este o valoare impresionantă, dar un studiu prezentat de...

La Google I/O de la mijlocul lui iunie 2012 s-a ajuns ca activările Android să treacă de pragul a 1 milion de device-uri pe zi ( se încadrează telefoane, tablete, portabile cu Chrome OS). Este o valoare impresionantă, dar un studiu prezentat de către Good Technologie relevă că iOS domină segmentul corporate / enterprise.

Cele mai bine vândute 10 device-uri în acest sector sunt:

1. iPhone 4S;
2. Noul iPad;
3. iPhone 4;
4. iPad 2;
5. Samsung Galaxy S II;
6. Motorola Droid RAZR;
7. iPad;
8. iPhone 3GS;
9. Samsung Galaxy Nexus;
10. Samsung Galaxy Note
.

Uimește prezența lui iPhone 3GS, telefon lansat în urmă cu peste doi ani de zile. Galaxy Note - smartbletul de 5.3 inch reușește să se claseze pe ultima poziție. Apare și Windows Phone 7 prin graficele lor, dar nici măcar 2% din piață nu a atins.

Good Technology: iOS domină sectorul corporate În dauna Android

Cum a evoluat Android în segmentul corporate: 25% în Q2 2011, 32% în Q3 2011, 29% în Q4 2011, 35% în Q1 2012, 36.9% în Q2 2012.

Se observă un trend ascendent cu o mică întrerupere în Q4 2011, normală dacă ținem cont de intrarea lui iPhone 4S în peisaj din ultima parte a anului trecut. Un astfel de impact cred că va fi de observat și când va fi lansat noul iPhone / iPhone 5.

Prevăd că până la sfârșit de an va intra și Samsung Galaxy S III în top 10 smartphone-uri din mediul corporate, mai ales că au vândut 10 milioane de unități în mai puțin de două luni de la intrarea sa în piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×