Primul Podcast Mobilissimo.ro e aici: #mobicast #1 despre tableta Domo, Lenovotorola și de acum incolo in fiecare vineri!

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.590 ori
<b>Primul Podcast Mobilissimo.ro e aici: #mobicast #1 despre tableta Domo, Lenovotorola și de acum incolo in fiecare vineri!</b>​2014 este un an al reinventării la Mobilissimo.ro și cu o această ocazie vă prezentăm astăzi primul nostru Podcast. Pe numele său #mobicast, acest podcast tratează cele mai fierbinți subiecte ale săptămânii, dar răspunde și la...

​2014 este un an al reinventării la Mobilissimo.ro și cu o această ocazie vă prezentăm astăzi primul nostru Podcast. Pe numele său #mobicast, acest podcast tratează cele mai fierbinți subiecte ale săptămânii, dar răspunde și la întrebările voastre, adresate prin intermediul forumului Mobilissimo.ro.

Podcastul va fi publicat în fiecare vineri, deci știți când să îl așteptați pentru a vedea răspunsurile la întrebări. în cele câteva minute din acest clip acopăr subiecte precum tableta Domo și prețul sau greșit de acum 2 seri, marea achiziție Motorola de către Lenovo sau faptul că Samsung România are un nou CEO.

Apoi arunc un ochi peste top 10 articolele săptămânii la Mobilissimo.ro și vă răspund la întrebările de la articole, dar și la cele de pe YouTube deocamdată. Ultimele 2-3 minute ale podcastului din fiecare săptămână vor fi dedicate unor subiecte mai variate, fie că e vorba de zăpadă de afară, de fotbal filme, sau orice îmi trece prin cap. Tonul  si exprimarea sunt conversationale si degajate, deci veti scapa de specificatii si terminologie si vom discuta relaxat despre subiectele fierbinti ale momentului.

Cu ocazia acestui podcast aflați și când vine review-ul lui Evolio X7, deci vă recomand să îl ascultați, urmăriți și vă aștept cu feedback!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×