IP-uri În loc de numere de telefon - soluție analizată de operatorii din SUA

1.340 ori
<b>IP-uri În loc de numere de telefon - soluție analizată de operatorii din SUA</b>Se pare că operatorii de telefonie din Statele Unite au o idee nouă pentru modalitatea de conectare la rețele și între utilizatori. Astfel, în loc ca publicul să folosească numere de telefon, ei ar putea folosi adrese IP. &nbsp; Autoritatea...

Se pare că operatorii de telefonie din Statele Unite au o idee nouă pentru modalitatea de conectare la rețele și între utilizatori. Astfel, în loc ca publicul să folosească numere de telefon, ei ar putea folosi adrese IP.

Autoritatea americană FCC încurajează operatorii să analizeze modalitatea în care VoIP ar înlocui toate serviciile actuale. E vorba despre o analiză teoretică cu privire la înlocuirea totală a numerelor de telefon cu adrese IP. Asta înseamnă că și apelurile de urgență se vor realiza prin VoIP și chiar și comunitățile rurale îndepărtate ar trebui să aibă parte de același serviciu.

Companiile care participă la experiment își pot înscrie ideile până la final de februarie, iar aprobările de la FCC vor veni în martie. Testele se vor face în zone geografice precis stabilite și în comunitățile dispuse la astfel de experimente. Un dezavantaj imediat pe care îl văd la această tehnologie este disponibilitatea la hacking de telefoane și DDOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×