Primul telefon cu ecran 720p și LTE se lansează luni: LG Nitro HD aka LG Optimus LTE

1.744 ori
<b>Primul telefon cu ecran 720p și LTE se lansează luni: LG Nitro HD aka LG Optimus LTE</b>Puțini știu că de fapt nu Samsung Galaxy Nexus este primul telefon cu ecran 720p, ci LG Optimus LTE. Cunoscut și drept LG Nitro HD în SUA, telefonul va debuta în data de 4 decembrie prin operatorul AT&T. Acesta va fi un telefon LTE și a fost...

Puțini știu că de fapt nu Samsung Galaxy Nexus este primul telefon cu ecran 720p, ci LG Optimus LTE. Cunoscut și drept LG Nitro HD în SUA, telefonul va debuta în data de 4 decembrie prin operatorul AT&T. Acesta va fi un telefon LTE și a fost anunțat înainte de Galaxy Nexus, de aici și premiera sa la capitolul ecran.

LG Nitro HD vine cu un procesor dual core de 1.5 GHz, conectivitate 4G LTE și un display AH-IPS LCD de 4.5 inchi, cu rezoluție 720p. Având în vedere diagonala mai scăzută decât a lui Galaxy Nexus, mă aștept aici la o calitate mai bună a imaginii, luand in calcul rezoluția identică. Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread și mai vine și cu o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și una de 1.3 megapixeli în față.

Handsetul oferă 4 GB memorie internă și vine la pachet cu un card microSD de 16 GB, o ofertă mai mult decât generoasă, când vine vorba de spațiu de stocare. în Statele Unite Nitro HD va costa 250 de dolari cu abonament pe 2 ani și așteptam cu nerăbdare terminalul și la noi, unde estimez că va avea prețul undeva la 2600 de lei, ca de obicei LG plusând la capitolul preț față de produse similare Samsung.

Primul telefon cu ecran 720p și LTE se lansează luni: LG Nitro HD aka LG Optimus LTE

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×