Samsung Galaxy Sleek, o nouă serie de telefoane high end sau doar un alt nume pentru Galaxy S III?

1.478 ori
<b>Samsung Galaxy Sleek, o nouă serie de telefoane high end sau doar un alt nume pentru Galaxy S III?</b>Poate că Samsung a început să se plictisească de seria Galaxy S deja, poate că nu... ce e sigur e că sud-coreenii au brevetat recent numele de Galaxy Sleek. Acesta face referire cel mai probabil la o nouă serie de terminale mobile, cel mai probabil...

Poate că Samsung a început să se plictisească de seria Galaxy S deja, poate că nu... ce e sigur e că sud-coreenii au brevetat recent numele de Galaxy Sleek. Acesta face referire cel mai probabil la o nouă serie de terminale mobile, cel mai probabil cu design slim și elegant.

Cei de la Fusible au informații despre faptul că Samsung ar fi depus cererea pentru brevetarea numelui Samsung Galaxy Sleek. Documentele oficiale acoperă "telefoane, smartphone-uri și tablete". E posibil ca Sleek să fie o întreagă linie de produse, printre care și o eventuală tabletă quad core și poate și misteriosul Galaxy S III. Trebuie să recunosc ca Samsung Galaxy Sleek sună mai bine decât Galaxy S III, iar deja la tablete au început să rămână fără nume asiaticii, astfel că Galaxy Sleek Tab sună ca o idee bună.

Avantajul aici este ca și americanii ar aprecia acest nume, nefiind nevoie de rebranding, așa cum a pățit Samsung Galaxy S II, care a primit în jur de 4-5 nume diferite în SUA, în funcție de operator. Voi ce așteptări aveți de la Galaxy Sleek? Personal, mă aștept la tehnologie quad core, Android Ice Cream Sandwich, LTE, camere de 8 megapixeli cu suport 1080p, eventual la 60 fps și poate și ecrane 3D.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×