Primul transfer de fisiere prin Bluetooth pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.668 ori
<b>Primul transfer de fisiere prin Bluetooth pe iPhone</b>Cu cateva zile in urma, echipa bluesn0w a promis posesorilor de iPhone o aplicatie care va permite transferul prin Bluetooth al fisierelor. A existat la acel moment si un mic teaser, prin intermediul unui soft numit sweettoth, dar intre timp, un developer...

Cu cateva zile in urma, echipa bluesn0w a promis posesorilor de iPhone o aplicatie care va permite transferul prin Bluetooth al fisierelor. A existat la acel moment si un mic teaser, prin intermediul unui soft numit sweettoth, dar intre timp, un developer numit MeDevil a lansat mult-asteptata functie. Iata primul transfer prin Bluetooth de pe celebrul iPhone:

Proiectul lui MeDevil va fi lansat in curand in colaborare cu cei de la iSpazio si va permite transferul fisierelor pe iPhone, cu ajutorul unei conexiuni Bluetooth. In clipul video de mai sus puteti vedea cum functioneaza transferul intre un iPhone, un iMac si un telefon Sony Ericsson. Softul va fi disponibil in curand prin Cydia, in segmentul dedicat celor de la iSpazio.

Reactia membrilor forumului unde a aparut informatia despre acest hack a fost destul de bizara, mai toti membrii fiind refractari in ce priveste descarcarea si utilizarea noului soft. Motivul? MeDevil este considerat un plagiator si un profitor, deoarece ar fi "furat" munca celor de la bluesn0w, echipa din care facuse parte.

Sursa: Spaziocellulare.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×