Orange Romania lanseaza serviciul Music Store, pentru PC-uri si terminale mobile

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.751 ori
<b>Orange Romania lanseaza serviciul Music Store, pentru PC-uri si terminale mobile</b>Orange Romania a anuntat lansarea unui serviciu muzical convergent, destinat atat telefoanelor mobile, cat si PC-urilor. Pe numele sau Music Store, acest serviciu este deja prezent in Franta, Marea Britanie, Spania si Portugalia, permitand descarcarea de...

Orange Romania a anuntat lansarea unui serviciu muzical convergent, destinat atat telefoanelor mobile, cat si PC-urilor. Pe numele sau Music Store, acest serviciu este deja prezent in Franta, Marea Britanie, Spania si Portugalia, permitand descarcarea de muzica digitala.

Cu ajutorul lui Music Store, clientii Orange Romania vor putea descarca cele mai noi melodii, datorita colaborarii dintre operatorul portocaliu si case de discuri internationale ca Universal, Sony BMG, Warner sau EMI. Dupa comandarea unei melodii prin Music Store, clientul va plati o singura data si va primi 2 fisiere: unul pentru PC si unul pentru telefon.

Calitatea melodiilor va fi optimizata in functie de terminalul pe care vor fi ascultate acestea. Melodiile pot fi descarcate fie prin www.orange.ro, fie prin portatul Orange World. Pretul acestora este de 1.6 euro + TVA, iar clientii pot asculta fragmente de 30 de secunde din cantece, inainte de a le descarca. Orange pune la dispozitie si softul Media Player, folosit pentru a administra si descarca muzica pe PC, dar si drept player audio si video, sau pentru transferul melodiilor pe playerul MP3, pe telefonul mobil sau scrierea pe CD.

Daca folositi planul tarifar PrePay Music, veti beneficia de peste 30.000 de hituri muzicale la un pret cu 30% mai mic.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×