Probeaza-ti ochelarii cu ajutorul unei tehnologii mobile

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 861 ori
<b>Probeaza-ti ochelarii cu ajutorul unei tehnologii mobile</b>Aceiasi japonezi trazniti ne fac din nou sa le invidiem inventivitatea datorita tehnologiilor pe care le produc. Iata, spre exemplu cum magazinul asiatic Megane Top ofera acum un serviciu care permite clientilor sa probeze virtual perechi de ochelari...

Aceiasi japonezi trazniti ne fac din nou sa le invidiem inventivitatea datorita tehnologiilor pe care le produc. Iata, spre exemplu cum magazinul asiatic Megane Top ofera acum un serviciu care permite clientilor sa probeze virtual perechi de ochelari folosindu-si telefoanele mobile.

Desi aceasta probare virtuala este limitata doar la Megane Top, putem cu usurinta sa intuim si alte utilizari ale unui astfel de serviciu. Cea mai la indemana pare a fi probarea virtuala a hainelor, inainte de a le cumpara sau a coafurilor inainte de a alege una. Astfel domnisoarele ar putea economisi mai mult timp, scapand si chinul pe care il presupune probarea a mai multe haine sau atitudinea vanzatorilor din viata reala.

In particular, tehnologia mobila ar putea fi cu usurinta folosita in cazul oricarui magazin, prin intermediul unei interfate care sa va prezinte toate produsele pe care le puteti cumpara, inca de la usa magazinului. Prin aceasta metoda, ar disparea in sfarsit unul dintre cele mai importante flageluri ale secolului XXI...cozile. Evident, procedeul poate fi aplicat si in cazul platii facturilor, facuta intr-un viitor indepartat tot prin telefonul mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×