Samsung G800 face poze mai bine decat Nokia N95?!

5.064 ori
<b>Samsung G800 face poze mai bine decat Nokia N95?!</b>Cel putin asa arata imaginile incluse intr-un review comparativ al celor 2 terminale care, din pacate este disponibil doar in limba ceha... Totusi o imagine face cat 1000 de cuvinte, deci pozele facute cu cele 2 handseturi vor fi decisive, in comparatie:...

Cel putin asa arata imaginile incluse intr-un review comparativ al celor 2 terminale care, din pacate este disponibil doar in limba ceha... Totusi o imagine face cat 1000 de cuvinte, deci pozele facute cu cele 2 handseturi vor fi decisive, in comparatie:

Exista cu siguranta numerosi fani ai lui N95, care-l vor cumpara strict pentru camera sa performanta. Este important totusi sa luam in calcul si rivalii terminalului, cel putin in ce priveste camera, Samsung G600, G800 si Sony Ericsson K850i. Ultimul dintre acestia este si recunoscut drept unul dintre cele mai bune cameraphones create vreodata. Reviewurile comparative sunt probabil cele care ne ajuta sa intelegem cel mai bine care sunt defectele si calitatile unor terminale, comparandu-le cu cele mai bine vandute handseturi din categoria lor.

Astfel, vom compara orice nou-venit in lumea terminalelor cu functii muzicale cu celebrele Sony Ericsson din seria Walkman, iar toate terminalele cu pretentii de cameraphone, vor lua ca etalon un Sony Ericsson din seria Cybershot. Nokia N95 si iPhone definesc standardele in lumea terminalelor universale, ideale atat pentru adolescenti, cat si pentru oameni de afaceri. In ce priveste categoria business, comparatia va fi facuta in mod evident cu un HTC, Palm sau E-TEN.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×