Producătorii chinezi de telefoane devin agresivi în zona entry level; Iată cum

1.738 ori
<b>Producătorii chinezi de telefoane devin agresivi în zona entry level; Iată cum</b>Cei de la Digitimes sunt întotdeauna bine conectaţi la furnizorii de componente din China şi vin cu o informaţie în exclusivitate. Se pare că producătorii chinezi sunt gata să atace la baioneta segmentul telefoanelor entry level

Cei de la Digitimes sunt întotdeauna bine conectaţi la furnizorii de componente din China şi vin cu o informaţie în exclusivitate. Se pare că producătorii chinezi sunt gata să atace la baioneta segmentul telefoanelor entry level.

E vorba despre nume ca Huawei, Vivo, Oppo sau Xiaomi care vor să scadă şi mai mult preţurile terminalelor lor. Dacă ei concurează cu brio în zona high end şi cea midrange, la entry level lucrurile nu merg aşa bine. Aş îndrăzni să zic că la midrange îi sapă masiv şi seria Galaxy A 2019 de la Samsung (dar și Galaxy M), iar la entry level îi atacă chiar şi Nokia/HMD.

Sursele care vorbesc despre noua strategie agresivă provin din Taiwan, din cadrul furnizorilor de componente. Aceştia menţionează scăderea costului de producţie pentru terminalele entry level, iar o modalitate prin care se poate face asta are legătură cu camerele. În loc să ia senzori foto de la Samsung sau Sony, firmele chineze îi vor lua de la O-Film Tech, Sunny Optical Technology şi Q Technology sau AAC Technologies.

Lor li se va da mână liberă să cumpere şi lentilele şi alte componente optice necesare, de la furnizori din alte ţări. În următoarea perioadă va creşte presiunea pe producătorii de componente şi lentile de camere low end, se pare. În acelaşi timp mă întreb ce alte compromisuri vor mai face chinezii pentru a îşi creşte vânzările în zona entry level şi de unde vor mai tăia. Ecran, procesor, poate software?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×