OnePlus 7T ar putea primi o versiune "Verde măslină", cu 256 GB stocare

954 ori
<b>OnePlus 7T ar putea primi o versiune "Verde măslină", cu 256 GB stocare</b>Chiar dacă în aceste zile toată lumea vorbeşte mai mult despre OnePlus 7T Pro decât despre OnePlus 7T, azi aflăm ceva interesant despre modelul din urmă. E vorba despre faptul că ar putea primi o nouă versiune

Chiar dacă în aceste zile toată lumea vorbeşte mai mult despre OnePlus 7T Pro decât despre OnePlus 7T, azi aflăm ceva interesant despre modelul din urmă. E vorba despre faptul că ar putea primi o nouă versiune de culoare, într-o nuanţă originală. E vorba despre "verde măslină".

OnePlus 7T a fost anunţat la final de lună septembrie în 2 nuanţe: Glacier Blue şi Frosted Silver. Terminalul va fi pus în vânzare săptămâna viitoare şi ar putea primi şi aceasta a treia nuanţă. Sursa informaţiei este zvonacul Ishan Agarwal, care nu prea a dat greş până acum. OnePlus 7T "Olive Green" va veni cu 256 GB stocare şi 8 GB RAM. Ar fi trebuit să fie anunţat odată cu celelalte modele, doar că nu a fost gata la timp.

OnePlus

OnePlus are totuşi strategia de a păstra o nuanţă fistichie ca as în mânecă pentru a resuscita interesul în telefonul său. Anul trecut a făcut senzaţie nuanţa Thunder Purple, iar abordarea de design "Frosted" (sticlă precum un geam aburit) a tot fost copiată în ultima vreme. Acum OnePlus ar plănui să aducă un 7T verde măslină de Crăciun pentru a menţine interesul viu în seria actuală până să vină OP8 în mai 2020.

Sau îl vom vedea pe 7T cu acest colorit la Londra pe 10 octombrie atunci când soseşte OnePlus 7T Pro, alături de varianta 5G McLaren. OnePlus are deja o pereche de căşti Bullets Wireless 2 în nuanţa "verde măslina" şi le vedeţi mai sus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×