Project Fi, rețeaua wireless a celor de la Google este anunțată oficial

Autor:  | Publicat în:  Google 603 ori
<b>Project Fi, rețeaua wireless a celor de la Google este anunțată oficial</b>După c&acirc;teva știri ce dezvăluiau faptul că Google ne pregătește o rețea wireless, iată că astăzi gigantul IT anunță oficial Project Fi. Această rețea va fi pusă la dispoziția utilizatorilor din SUA folosindu-se de antenele celor de la...

După câteva știri ce dezvăluiau faptul că Google ne pregătește o rețea wireless, iată că astăzi gigantul IT anunță oficial Project Fi. Această rețea va fi pusă la dispoziția utilizatorilor din SUA folosindu-se de antenele celor de la Sprint, respectiv T-Mobile, cât și de conexiunea wireless atunci când aceasta este disponibilă.

Prin noua tehnologie adusă de Google, utilizatorii se vor putea conecta automat la cele mai rapide conexiuni, indiferent dacă este una celulară, sau una wifi. Aflăm că acest serviciu va cuprinde aproximativ 1 milion de hotspot-uri wireless la care odată conectați, semnalul va fi criptat.

Project Fi, rețeaua wireless a celor de la Google este anunțată oficial

Pentru moment, singurul device ce poate schimba rețelele în funcție de calitatea semnalului, este Nexus 6, produs ce va fi oferit la abonament în variante de 32 sau 64 GB. Din punct de vedere a serviciilor oferite, aflăm că Google va cere 20$ luna + taxe pentru apeluri naționale și mesaje internaționale nelimitate, costuri scăzute pentru apeluri internaționale, cât și acoperire în aproximativ 120 țări.

Project Fi, rețeaua wireless a celor de la Google este anunțată oficial

În cazul în care dorim și trafic 4G, Google ne va oferi 1 GB de date pentru 10$ taxă lunară. Se pare că rețeaua wireless Project Fi va fi disponibilă doar utilizatorilor ce reușesc să facă rost de o invitație de pe site-ul oficial.

Google Project Fi

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×