Facebook dezvăluie Hello; aplicație de apelare pentru Android ce oferă și funcții din Messenger

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.148 ori
<b>Facebook dezvăluie Hello; aplicație de apelare pentru Android ce oferă și funcții din Messenger</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri cei de la Facebook au avut un nou anunț de făcut, anunț referitor la debutul unei noi aplicații pentru sistemul de operare Android. Este vorba despre o aplicație de apelare numită Hello ce va oferi c&acirc;teva funcții...

În cursul zilei de ieri cei de la Facebook au avut un nou anunț de făcut, anunț referitor la debutul unei noi aplicații pentru sistemul de operare Android. Este vorba despre o aplicație de apelare numită Hello ce va oferi câteva funcții în plus comparativ cu dialer-ul stock prezent pe telefonul nostru.

Vom putea realiza apeluri, vedea cine sună, sau bloca anumite numere de telefon. Aflăm că odată instalată, aplicația ne va duce într-un ecran de login, locație în care va trebui să introducem datele de conectare Facebook. Totodată, primim și posibilitatea de apelare VoIP prin Messenger.

Facebook dezvăluie Hello; aplicație de apelare pentru Android ce oferă și funcții din Messenger

Spre deosebire de aplicația standard de apelare, în lista de contacte vor fi incluse și persoanele din lista de prieteni de pe Facebook. Pentru moment Facebook Hello se află într-o versiune de testare, așa că unele bug-uri pot apărea în utilizarea sa. Puteți descărca aplicația de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×