Qualcomm Snapdragon 820 ar fi cu 50% mai puternic decât Exynos 7420, conform unui analist reputat din Asia

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 587 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 820 ar fi cu 50% mai puternic decât Exynos 7420, conform unui analist reputat din Asia</b>Analistul Pan Jiutang, care are o reputaţie bună c&acirc;nd vine vorba de predicţii şi expertiza legată de zona tech/IT ar fi aflat că procesorul Qualcomm Snapdragon 820 este o adevărată "bestie" &icirc;n testele interne. El citează un "prieten...

Analistul Pan Jiutang, care are o reputaţie bună când vine vorba de predicţii şi expertiza legată de zona tech/IT ar fi aflat că procesorul Qualcomm Snapdragon 820 este o adevărată "bestie" în testele interne. El citează un "prieten bine plasat", care afirmă că chipsetul e un mare upgrade faţă de Snapdragon 810.

Aflăm şi că acest CPU e chiar superior lui Exynos 7420, foarte puternicul chip de la interiorul lui Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ şi Galaxy Note 5. Sursa afirma că la testele comparative S820 a reuşit să fie chiar cu 50% mai bun decât chipsetul produs de Samsung şi asta chiar şi în benchmarkurile single thread. Cu toate acestea trebuie să ne gândim că noul Snapdragon se va duela nu cu Exynos 7420, ci cu Exynos M1.

El ar urma să debuteze pe Galaxy S7 în primul trimestru al anului viitor, conform unor zvonuri, deşi flagshipul Samsung va avea şi o variantă cu Snapdragon 820 la interior. După un Snapdragon 810 care a fost oaia neagră a Qualcomm timp de jumătate de an, a existat o uşoară revenire de forma prin varianta 2.1, dar Snapdragon 820 ar trebui să spele imaginea brandului în totalitate, dacă performanta sa e reală şi nu există supraîncălzire.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×