QuickMobile lansează magazinul internațional QuickMobileShop.com și anunță o redefinire a operațiunilor de service

3.010 ori
<b>QuickMobile lansează magazinul internațional QuickMobileShop.com și anunță o redefinire a operațiunilor de service</b>Astăzi, 7 octombrie, am participat și la evenimentul QuickMobile din București, conferință ce a avut loc la restaurant Barbizon&nbsp;din cadrul hotelului Pullman. Preț de aproximativ 30 minute, Tudor Țiboc, CEO QuickMobile, a avut plăcerea să ne...

Astăzi, 7 octombrie, am participat și la evenimentul QuickMobile din București, conferință ce a avut loc la restaurant Barbizon din cadrul hotelului Pullman. Preț de aproximativ 30 minute, Tudor Țiboc, CEO QuickMobile, a avut plăcerea să ne dezvăluie cele mai noi proiecte din interiorul companiei.

Primul dintre acestea, și totodată cel mai important, este lansarea unui magazin internațional ce va putea fi găsit la adresa quickmobileshop.com. Pentru moment, aflați că produsele comercializate de către QuickMobile vor fi livrate în toate cele 28 state din cadrul Uniunii Europene, acest transfer fiind realizat prin intermediul curierilor internaționali: UPS, DHL, respectiv TNT.

Noul site ce este disponibil chiar din această seară, numără peste 5000 de produse premium grupate după categorii principale, ca și tablete, smartphone-uri, gadget-uri și accesorii. Prețurile acestor terminale vor fi exprimate în euro și conțin deja TVA-ul și celelalte taxe adiacente. Odată lansată această platformă, clienții din Germania spre exemplu, vor putea comanda cu ușurință device-ul dorit de pe quickmobileshop.com.

Livrarea va fi realizată în 2-5 zile lucrătoare dacă optăm pentru livrare standard, respectiv 1-2 zile lucrătoare în cazul în care decidem să alegem serviciul de transport express. De asemenea, QuickMobile a ținut să anunțe un al doilea proiect ce ar putea să schimbe părerea celor care nu prea aveau încredere în produsele comercializate de către retailer, și desigur de garanție.

Ei bine, începând de astăzi, QuickMobile anunță externalizarea operațiunilor de service către service-urile autorizate de pe plan local (Apple, Samsung, Asus, HTC, Sony, Lenovo, respectiv Huawei). Folosindu-ne de siteul service-return.com putem completa un formular de service pentru telefonul stricat, urmând ca mai apoi device-ul să fie preluat de acasă de către curier.

Pe toată durata reparației, vom putea verifica statusul solicitării în orice moment. Practic, QuickMobile renunță la service-urile actuale și încheie de acum parteneriate cu service-urile autorizate, locații unde vor ajunge terminalele noastre. Aflați că serviciul este complet gratuit pentru acele device-uri aflate în perioada de garanție.

De asemenea, platforma service-return.com funcționează și în cele 28 state europene în care QuickMobile își va comercializa device-urile. Dacă nu vreți să așteptați prea mult pentru ca telefonul să fie reparat, puteți opta pentru servicii premium contra cost, ce asigură reparația în maxim 5 zile lucrătoare.

În cazul în care acest termen nu va fi respectat, QuickMobile va livra către clienți un smartphone nou. Personal, considerăm că această introducere este una ce va fi apreciată de către consumatori, în special de cei care aveau oarecare dubii înainte de o achiziție de pe QuickMobile.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×