QuickMobile.ro listează noul iPhone 6 În ofertă; prețuri Începând de la 3.999 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.880 ori
<b>QuickMobile.ro listează noul iPhone 6 În ofertă; prețuri Începând de la 3.999 lei</b>Deși Apple își va dezvălui noua generație iPhone în cadrul unui eveniment ce va avea loc în această seară, iată că terminalul ajunge a fi listat de unii retaileri printre care se numără și QuickMobile.ro. Acesta din urmă afișează...

Deși Apple își va dezvălui noua generație iPhone în cadrul unui eveniment ce va avea loc în această seară, iată că terminalul ajunge a fi listat de unii retaileri printre care se numără și QuickMobile.ro. Acesta din urmă afișează variantele de 16, respectiv 64 GB ce sunt disponibile pe argintiu și auriu.

Astfel, în timp ce modele de 16 GB pot fi achiziționate la un preț de 3.999 lei, versiunea de 64 GB este disponibilă la prețul de 4.499 lei. Cu toate acestea, aflați că prețurile, cât și imaginile postate de către QuickMobile.ro pot avea un rol doar informativ, adevăratele informații urmând să sosească în această seară.

Aruncând o privire asupra specificațiilor, observăm că Apple iPhone 6 dispune de un display de 4.7 inch cu rezoluție 1.704 x 960 pixeli protejat de sticlă de safir, un procesor dual-core Apple A8 de 2 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară ce poate realiza captură video 1080p la 60fps.

De asemenea, sunt prezentate și posibilele dimensiuni alte telefonului, acesta având o greutate de 113 grame și o grosime de doar 7 mm în grosime. După cum și în anii anteriori am remarcat, primele device-uri iPhone de nouă generație ajung la noi în țară la astfel de prețuri uriașe ca și acum. Dacă într-adevăr acestea sunt prețurile și specificațiile oficiale ale lui iPhone 6 vom afla în această seară.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×