Dark Lands Review (Utok 5008): un soi de Vector cu lupte și atmosferă de Limbo (Video)

836 ori
<b>Dark Lands Review (Utok 5008): un soi de Vector cu lupte și atmosferă de Limbo (Video)</b>Dacă știți jocul de parkour endless runner Vector și vi-l imaginați cu o atmosferă sumbră de Limbo, atunci obțineți Dark Lands. El este un combat runner pe care l-am testat pe telefonul Utok 5008. Jocul e disponibil gratuit, dar pentru a-i...

Dacă știți jocul de parkour endless runner Vector și vi-l imaginați cu o atmosferă sumbră de Limbo, atunci obțineți Dark Lands. El este un combat runner pe care l-am testat pe telefonul Utok 5008. Jocul e disponibil gratuit, dar pentru a-i debloca modul adventure trebuie să plătiți.

Acesta este un endless runner side scrolling, mult mai condimentat cu lupte decât alte titluri din acest gen. Veți controla o siluetă neagră, a unui războinic, care trebuie să se ferească de capcane și inamici de toate formele și mărimile. Veți avea în cale minotauri, războinici cu sulițe și tot soiul de creaturi mitologice. Capcanele includ țepi, roți de metal zimțate, gropi sau pur și simplu capcane de urs.

Dark Lands Review (Utok 5008): un soi de Vector cu lupte și atmosfera de Limbo (Video)

Jocul e destul de sângeros, în ciuda interfatei minimaliste. Aveți la dispoziție 40 de misiuni în modul Aventura, care e cu plată sau puteți să jucați modul endless. Există peste 50 de achievementuri de obținut în acest titlu și puteți cumpăra upgrade-uri pentru arme, căști și armură din magazinul jocului. Veți putea folosi și un topor sau o sabie, ca arme. în plus vă veți putea upgrada și agilitatea și viața.

Dark Lands​

Că mișcări ale personajului, puteți face salturi, slide-uri și să stați în defensivă, oprindu-vă din alergat atunci când vă apărați. Veți putea și să atacați inamicii și puteți fi loviți de nenumărate ori înainte să se golească bară de hit points, spre deosebire de alte titluri endless runner, ceea ce am apreciat. și muzica de fundal e de calitate, deci per total Dark Lands merită jucat și primește nota 8.7 din 10. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

UTOK 5008 prețuri actualizate:

Dark Lands Review (Utok 5008)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×