Răcirea cu apă schimbă rezultatele în testele benchmark ale smartphone-urilor, inclusiv în cazul lui iPhone 6s

Autor:  | Publicat în:  Benchmark 1.715 ori
<b>Răcirea cu apă schimbă rezultatele în testele benchmark ale smartphone-urilor, inclusiv în cazul lui iPhone 6s</b>Se discuta de ceva vreme de răcire cu lichid a procesoarelor de pe telefoanele mobile şi din c&acirc;te am &icirc;nţeles modelele Lumia 950 ar avea parte de sisteme de acest gen pe chipseturile lor. Ei bine, azi vedem un alt tip de răcire, pe bază de...

Se discuta de ceva vreme de răcire cu lichid a procesoarelor de pe telefoanele mobile şi din câte am înţeles modelele Lumia 950 ar avea parte de sisteme de acest gen pe chipseturile lor. Ei bine, azi vedem un alt tip de răcire, pe bază de apă, în vreme ce sunt realizate teste benchmark pe câteva terminale celebre.

Răcirea cu apa e o practică destul de comună în rândul celor care fac teste ale PC-urilor. YouTuberul Linus Tech Tips a umplut o cuvă cu apă cu gheaţă, apoi a introdus fiecare terminal mobil într-o punguţă sigilată şi l-a scufundat în lichid. Au urmat apoi benchmarkuri realizate pe aceste modele, printre care şi Samsung Galaxy S6 Edge, HTC One M9, ZTE Axon şi LG G4, dar şi iPhone 6s.

Răcirea cu apă schimbă rezultatele în testele benchmark ale smartphone-urilor, inclusiv în cazul lui iPhone 6s

iPhone 6s a performat excelent în aceste condiţii, ba chiar mai bine decât un MacBook Pro, se pare. Au fost realizate şi comparaţii între modele de smartphone-uri răcite cu un flux de aer şi cele răcite cu apă, folosind tot benchmarkuri pentru departajare. HTC One M9 ar fi depăşit semnificativ rezultatele pe care le obţine de obicei, nemaiavând dezavantajul temperaturii ridicate.

Galaxy S6 Edge a dominat evident testele, iPhone 6s fiind clasat imediat după el, dar pentru o scurtă perioadă în timpul răcirii, HTC One M9 a depăşit iPhone 6s în GeekBench 3. Mai multe detalii aveţi în clipul de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×