Motorola dezvăluie din greşeală telefonul DROID MAXX 2, prin imagini cu partea sa din spate

Autor:  | Publicat în:  Motorola 555 ori
<b>Motorola dezvăluie din greşeală telefonul DROID MAXX 2, prin imagini cu partea sa din spate</b>&Icirc;n ultimele zile Motorola a &icirc;nregistrat o serie de scăpări mai mult sau mai puţin controlate cu privire la telefonul DROID MAXX 2. El ar fi fost confirmat de către o listare de screenshoturi din Play Store, iar apoi au apărut imaginile de...

În ultimele zile Motorola a înregistrat o serie de scăpări mai mult sau mai puţin controlate cu privire la telefonul DROID MAXX 2. El ar fi fost confirmat de către o listare de screenshoturi din Play Store, iar apoi au apărut imaginile de mai jos, ce prezintă spatele terminalului.

Acestea au apărut în fişiere Help de pe site-ul companiei, care au fost ulterior înlăturate. Fişierele acelea au rol de ghid, pentru a ajuta utilizatorul să înlăture uşor şi eficient capacul spate al handsetului său. Noul Droid va fi un telefon cu branding Verizon, practic o variantă a lui Moto X Play, care ar trebui să păstreze aceleaşi dotări. E vorba de un display Full HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 615 şi o cameră de 21 de megapixeli.

Terminalul va avea şi o baterie generoasă de 3630 mAh şi 2 GB RAM la bord. Motorola şi Verizon au programat pentru 27 octombrie un eveniment, unde probabil că vor prezenta noile modele Droid, inclusiv DROID MAXX 2 si  Droid Turbo 2. Probabil acest model va beneficia şi de programul Moto Maker ca şi Moto X Play, cu zeci de variante de culori şi accente pentru parte din spate a carcasei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×