Randări ale lui Samsung Galaxy S6 indică faptul că noul smartphone va fi mai subțire decât credeam

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.647 ori
<b>Randări ale lui Samsung Galaxy S6 indică faptul că noul smartphone va fi mai subțire decât credeam</b>în ultimele 2 săptămâni s-a întețit considerabil avalanșa de zvonuri și speculații legate de Samsung Galaxy S6 și totuși nu pot spune că am văzut prea multe imagini cu terminalul. Ne rămân totuși randarile, cum sunt cele de mai jos, care...

în ultimele 2 săptămâni s-a întețit considerabil avalanșa de zvonuri și speculații legate de Samsung Galaxy S6 și totuși nu pot spune că am văzut prea multe imagini cu terminalul. Ne rămân totuși randarile, cum sunt cele de mai jos, care dezvăluie o talie mai subțire decât ne așteptăm pentru acest handset.

Se pare că Galaxy S6 ar urma să vină cu diferite capace pentru baterie, cu diferite funcții asociate, extinzând dotările terminalului. Randarile pe care le vedeți aici sunt create de către producătorii de huse și carcase, folosind dimensiunile ajunse pe web ale handsetului. Rețineți că firme ca Verus, Casemate sau Kubz primesc în avans machete și dimensiuni ale telefoanelor nelansate încă, deci ei știu mai multe decât noi.

Randări ale lui Samsung Galaxy S6 indică faptul că noul smartphone va fi mai subțire decât credeam

Dacă ne luăm după aceste imagini, terminalul va fi slim și arătos, va avea o cameră generoasă în spate, cu același senzor pentru puls și blitz LED discret în partea sa laterală. Ca format telefonul nu se schimbă foarte mult, fiind dreptunghiular, cu colțuri ușor rotunjite. Ni se reconfirma acea speculație care spunea că difuzorul sau difuzoarele se vor afla în zona inferioară a lui S6, de vreme ce nu avem un decupaj pentru ele în spatele carcasei. Sa scada talia acestui model sub 7 mm oare?

Randări ale lui Samsung Galaxy S6 indică faptul că noul smartphone va fi mai subțire decât credeam

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×