RCS & RDS anunță extinderea acoperirii rețelei proprii de telefonie mobilă

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 1.960 ori
<b>RCS & RDS anunță extinderea acoperirii rețelei proprii de telefonie mobilă</b>RCS & RDS a anunțat astăzi extinderea rețelei de telefonie din România în acest an. Astfel, începând cu 2014, va fi extinsă acoperirea rețelei 3G Digi Mobil, că o urmare a câștigării prin licitație publică a dreptului de a folosi o nouă...

RCS & RDS a anunțat astăzi extinderea rețelei de telefonie din România în acest an. Astfel, începând cu 2014, va fi extinsă acoperirea rețelei 3G Digi Mobil, că o urmare a câștigării prin licitație publică a dreptului de a folosi o nouă frecvența radio - 900 MHz, în plus față de frecvență actuală de 2100 mHz.

Compania va îmbunătăți și acoperirea la nivel urban, în special în orașele mari, pentru mai mult de 500 de site-uri dintre cele 1600 ale rețelei acestei firme. Astfel, clienții abonați la serviciile de telefonie mobilă Digi vor avea parte de un semnal mai bun în exterior și în interiorul clădirilor, în cele mai importante orașe ale țării. Va crește și calitatea serviciilor de voce și date în acest mod.

Abonații operatorului de Internet, cablu TV și telefonie au deja parte de acoperire la nivel național pentru voce mobilă, după ce RCS & RDS a încheiat un acord de roaming național cu Vodafone. Serviciul de roaming național le permite abonaților să poarte convorbiri și în afara ariei de acoperire a rețelei Digi Mobil. Așteptăm și extinderea gamei de telefoane mobile și a ofertelor cu această ocazie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×