Noi schițe ale lui iPhone 6 confirmă camera care iese În afară carcasei

1.247 ori
<b>Noi schițe ale lui iPhone 6 confirmă camera care iese În afară carcasei</b>Din ciclul "nici o zi fără scăpări despre iPhone 6", azi vă prezentăm noi schițe ale acestui terminal, care dezvăluie o cameră ce iese puțin în afară, o abordare a designului despre care am mai relatat. Tot în ultimele zile am aflat că...

Din ciclul "nici o zi fără scăpări despre iPhone 6", azi vă prezentăm noi schițe ale acestui terminal, care dezvăluie o cameră ce iese puțin în afară, o abordare a designului despre care am mai relatat. Tot în ultimele zile am aflat că iPhone 6 ar putea avea doar 1 GB RAM și posibil și suport LTE Cat 6.

Dacă machetele din plastic ale lui iPhone 6 au avut camera ieșită în afară pusă pe seama unei proaste finisări a modelului prototip, ei bine acum se pare că acesta ar putea fi designul final. E vorba despre modelul de 4.7 inch al lui iPhone 6, iar camera acestui device va avea o protuberanȚă de 0.67 - 0.77 mm. Evident, nimic nu e garantat în acest moment, schimbări de ultim moment fiind mereu posibile.

Camera lui iPhone 6

Uitați-vă numai la povestea cu blitzurile, care saptaman devin din două blitzuri unul și viceversa. știm că Apple ar face orice pentru că telefoanele lor să fie subțiri, chiar și să expună cameră mai mult decât trebuie, doar oare ar sacrifica ei și estetică în acest mod? Aparent, iPhone 6 ar avea o grosime de cel mult 7 mm (poate chiar aproape de 6 mm) și sper să nu fi fost sacrificată și performanța senzorului foto de dragul grosimii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×