Realme X2 Pro, flagship-ul cu ecran 90Hz și procesor SD855+ va debuta și pe plan european

1.316 ori
<b>Realme X2 Pro, flagship-ul cu ecran 90Hz și procesor SD855+ va debuta și pe plan european</b>Chinezii de la Oppo sunt pe val cu seria de terminale Realme, iar curând pregătesc lansarea și unui flagship veritabil numit Realme X2 Pro care după cum aflăm astăzi urmează a debuta și pe plan european

Chinezii de la Oppo sunt pe val cu seria de terminaleRealme, iar curând pregătesc lansarea și unui flagship numit Realme X2 Pro care după cum aflăm astăzi urmează a debuta și pe plan european. Va fi primul telefon din această serie ce ajunge în Europa și ne putem aștepta și la un preț atractiv, asta ținând cont de sumele practicate până acum pentru modelele Realme. Avem și câteva dotări dezvăluite pe care le aflăm mai jos! 

Ei bine, vom avea parte de dotări cu adevărat interesante, de la un procesor octa-core Snapdragon 855+ și până la un ecran cu rată de refresh de 90Hz. O baterie de 4000 mAh se va afla la interiorul carcasei unibody și pe deasupra ni se oferă și suport pentru alimentare rapidă la 50W.

Un alt detaliu confirmat de către companie este că acest viitor flagship va opta pentru o cameră foto cvadruplă ce include un senzor principal de 64 mpx, un senzor secundar ultra-wide la 115 grade, senzor telephoto pentru zoom hibrid 20X și nu în ultimul rând un senzor pentru captura bokeh.

Pare descrierea unui flagship complet, iar un preț atractiv l-ar putea transforma într-un best buy. Prima țară în care va ajunge Oppo cu sub-brandul său Realme va fi Spania! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×