Huawei primește certificarea TENAA pentru un telefon misterios, ce vine cu decupaj bulină în ecran

3.242 ori
<b>Huawei primește certificarea TENAA pentru un telefon misterios, ce vine cu decupaj bulină în ecran</b>Uneori telefoanele certificate de către TENAA ajung să fie chiar misterioase, asta pentru că nu știm exact despre ce denumire va purta device-ul cu pricina. Peste o situație de acest tip dăm astăzi când pe site-ul agenției

Uneori telefoanele certificate de către TENAA ajung să fie chiar misterioase, asta pentru că nu știm exact despre ce denumire va purta device-ul cu pricina. Peste o situație de acest tip dăm astăzi când pe site-ul agenției chineze apare alături de imagini un nou telefon de la Huawei, cu nume de cod ART-TL00x ce ar putea face parte din seria Honor Play sau poate chiar Nova 5.

Huawei

Nu știm exact identitatea dispozitivului, dar ce cunoaștem este că telefonul sosește cu un decupaj bulină în ecran pentru camera selfie. Printre dotările sale regăsim un ecran HD+ de 6.39 inch, procesor octa-core (posibil Kirin 710F) și o baterie generoasă de 3900 mAh. În spate descoperim o cameră duală cu senzor principal de 48 mpx și senzor secundar de 8 mpx.

Camera selfie este o unitate de 8 mx în schimb și după cum se poate vedea, telefonul nu are scanner de amprente fizic. S-ar putea folosi de o tehnologie de autentificare facială software, sau cine știe inaugura un cititor de amprente în această zona mid-range de preț. Vedem că spatele adoptă un gradient arătos albastru-verde.

Așteptăm mai multe detalii despre device și idenitatea sa. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×