Reduceri ciudate la eMAG: LG G3 costă mai mult decât modelul LG G4

4.092 ori
<b>Reduceri ciudate la eMAG: LG G3 costă mai mult decât modelul LG G4</b>În perioada 19 - 21 iulie cei de la eMAG desfășoară o nouă campanie de reduceri, printre produsele aflate în prim-plan fiind ca de fiecare dată smartphone-urile, tabletele și terminalele purtabile. De această dată găsim o diferență foarte ciudată de preț

Cei de la eMAG au dat astăzi startul unei noi campanii promoționale din seria Stock Busters, eveniment ce are loc în perioada 19 - 21 iulie și care ne promite discount-uri de până la 75%. Odată cu navigarea printre ofertele propuse de către retailer în această săptămână, nu am putut să nu observăm și câteva reduceri cu adevărat ciudate.

LG G3 eMAG

Ne referim în mod special la faptul că varianta dual-SIM a lui LG G3 ce vine cu 2 GB memorie RAM și 16 GB de stocare, este mai scumpă decât flagship-ul sud-coreenilor de anul trecut, și anume LG G4, ce aduce 32GB stocare internă. Ei bine, eMAG listează modelul G3 la un preț de 1.929 lei (preț vechi 2.322 lei), pe când versiunea G4 cu spate din piele poate fi achiziționată tot de aici pentru suma de 1.499 lei (preț vechi 1.999 lei).

LG G4 eMAG

Diferența de preț este stranie în situația în care LG G4 este modelul mai nou lansat pe piață... Dacă este sau nu vorba despre o greșeală aici nu știm cu certitudine, dar vă lăsăm pe voi să trageți concluziile.

Dacă sunteți curioși, puteți arunca o privire și asupra celorlalte produse din campania actuală de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×