Reduceri de 2 milioane de euro la eMAG.ro luni pe 9 decembrie, prin carduri cadou

1.981 ori
<b>Reduceri de 2 milioane de euro la eMAG.ro luni pe 9 decembrie, prin carduri cadou</b>Luni, 9 decembrie, eMAG.ro aniversează 12 ani de existență și cu această ocazie oferă reduceri de 2.000.000 de euro pe carduri cadou. Retailerul recomanda clienților să își facă cont pe eMAG.ro înainte de ziua de luni și trebuie să aflați...

Luni, 9 decembrie, eMAG.ro aniversează 12 ani de existență și cu această ocazie oferă reduceri de 2.000.000 de euro pe carduri cadou. Retailerul recomanda clienților să își facă cont pe eMAG.ro înainte de ziua de luni și trebuie să aflați că veți primi pe mail ofertele mâine la prima oră.

Magazinul deschide luni dimineața și vor exista sute de promoții aniversare, iar la fiecare comandă veți primi și un Card Cadou. Oferta va fi limitată și va exista un contor care va anunța când se termină promoția. Toate comenzile înregistrate de aniversarea eMAG.ro vor fi livrate prin curier în maxim 7 zile.

Mă aștept să văd smartphone-uri high end cu reduceri de 200-300 de lei prin Card Cadou, tablete foarte atractive la sub 1000 de lei și multe alte surprize. Cu puțin noroc vom vedea și reduceri la terminale de top 10 pentru acest an, că Galaxy Note 3 sau HTC One. Se pare că ultima lună a fost un Black Friday continuu în peisajul românesc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×