Spy Shop Black Friday 2017

Rozatoarele care-ti incarca telefonul: iata cum folosim un hamster pentru a incarca un Nokia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.856 ori
<b>Rozatoarele care-ti incarca telefonul: iata cum folosim un hamster pentru a incarca un Nokia (Video)</b>Din categoria clipurilor cu care ne relaxam in weekend vine initiativa unui englez, care a decis sa-si foloseasca hamsterul si un mecanism destul de simplist de alimentare cu energie electrica pentru a incarca bateria handsetului sau Nokia N8. Iata...

Din categoria clipurilor cu care ne relaxam in weekend vine initiativa unui englez, care a decis sa-si foloseasca hamsterul si un mecanism destul de simplist de alimentare cu energie electrica pentru a incarca bateria handsetului sau Nokia N8. Iata proiectul lui Peter Ash:

Peter fusese initial deranjat de faptul ca hamsterul se juca cu roata sa toata noaptea, facand galagie. Ei bine acest hobby al rozatoarei a fost transformat intr-o metoda de a incarca un smartphone si deja domnul Ash a primit cereri in legatura cu dezvoltarea unui sistem similar, dar unul care sa foloseasca un cal si sa alimenteze o locuinta.

Poate cu un ghid tip DIY (do it yourself) vom avea si noi acces la o astfel de metoda ieftina de incarcare, una pe baza de cereale, apa si afectiune, am putea spune.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×