Rozatoarele care-ti incarca telefonul: iata cum folosim un hamster pentru a incarca un Nokia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.894 ori
<b>Rozatoarele care-ti incarca telefonul: iata cum folosim un hamster pentru a incarca un Nokia (Video)</b>Din categoria clipurilor cu care ne relaxam in weekend vine initiativa unui englez, care a decis sa-si foloseasca hamsterul si un mecanism destul de simplist de alimentare cu energie electrica pentru a incarca bateria handsetului sau Nokia N8. Iata...

Din categoria clipurilor cu care ne relaxam in weekend vine initiativa unui englez, care a decis sa-si foloseasca hamsterul si un mecanism destul de simplist de alimentare cu energie electrica pentru a incarca bateria handsetului sau Nokia N8. Iata proiectul lui Peter Ash:

Peter fusese initial deranjat de faptul ca hamsterul se juca cu roata sa toata noaptea, facand galagie. Ei bine acest hobby al rozatoarei a fost transformat intr-o metoda de a incarca un smartphone si deja domnul Ash a primit cereri in legatura cu dezvoltarea unui sistem similar, dar unul care sa foloseasca un cal si sa alimenteze o locuinta.

Poate cu un ghid tip DIY (do it yourself) vom avea si noi acces la o astfel de metoda ieftina de incarcare, una pe baza de cereale, apa si afectiune, am putea spune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×