O noua tastatura virtuala pentru terminalele Symbian, multumita Nokia Beta Labs (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.575 ori
<b>O noua tastatura virtuala pentru terminalele Symbian, multumita Nokia Beta Labs (Video)</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, celebra tastatura virtuala Swype a fost portata pe terminalele Nokia, cu aportul celor de la Nokia Beta Labs. Suportata deocamdata pe Symbian^1, aceasta metoda alternativa de input poate fi vazuta in actiune...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, celebra tastatura virtuala Swype a fost portata pe terminalele Nokia, cu aportul celor de la Nokia Beta Labs. Suportata deocamdata pe Symbian^1, aceasta metoda alternativa de input poate fi vazuta in actiune in clipul de la finalul articolului.

Principiul de functionare al lui Swype e foarte simplu: el urmareste miscarea degetului/stylusului folosit de utilizator in contact cu ecranul. Degetul in cauza va selecta o serie de litere ale tastaturii QWERTY afisate, dar in cazul lui Swype nu va fi nevoie sa ridicati stylusul sau degetul de pe ecran in timp ce scrieti un cuvant. Astfel, chiar daca gresiti, sistemul de autocorectare al tastaturii este foarte precis si vine si cu functii ca Dictionar, suport pentru mai multe limbi si spatiere automata.

O noua tastatura virtuala pentru terminalele Symbian, multumita Nokia Beta Labs

In plus, tastatura Swype este capabila sa "invete" cuvinte, incluzand un dictionar editabil de pana la 65.000 de cuvinte. Pe Symbian^1 tastatura a fost integrata in sistemul de input existent deja, iar in mod portrait, veti beneficia de aceasta metoda de input in format mini QWERTY. Dezvoltatorii acestei solutii afirma ca prin intermediul sau un utilizator cu antrenament ar putea atinge viteze de pana la 40 de cuvinte pe minut, dar acest lucru depinde foarte mult de experienta utilizatorului.

Iata si un clip explicativ pentru Swype:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×