Rușii de la Caviar prepară un Nokia 6500 Classic cum nu ai mai văzut! Are elemente din carbon și piele de aligator

710 ori
<b>Rușii de la Caviar prepară un Nokia 6500 Classic cum nu ai mai văzut! Are elemente din carbon și piele de aligator</b>În perioada în care auzim din ce în ce mai multe detalii despre revenirea unor telefoane Nokia pe piață sub o formă mai mult sau mai puțin modernă, iată că un alt model demult uitat își face apariția online. Este vorba despre Nokia 6500 Classic

În perioada în care auzim din ce în ce mai multe detalii despre revenirea unor telefoane Nokia pe piață sub o formă mai mult sau mai puțin modernă, iată că un alt model demult uitat își face apariția online. Este vorba despre Nokia 6500 Classic, un telefon tare elegant la vremea lui care acum este transformat într-o operă de artă de către rușii de la Caviar, cunoscuți pentru device-urile de lux puse în vânzare.

Vedem cu ochiul liber faptul că telefonul a suferi o schimbare uluitoare, adoptând acum o carcasă cu formă de tip hexagon care seamănă cu o sabie vikingă. Cei de la Caviar chiar promovează telefonul folosind materiale video extrase din serialul Vikings pe care mulți dintre voi îl urmăresc probabil.

Handset-ul are acum o tastatură T9 alfanumerică din titaniu și vine cu un cadru din carbon, respectiv cu un spate îmbrăcat cu piele de aligator - toate aceste elemente fiind inspirate de vikingi și bărbăția acestora. În afară de aceste elemente deosebite, telefonul rămâne identic la nivel hardware cu ce eram familiarizați deja precum ecran TFT de 2.2 inch, cameră de 2 mpx cu bliț LED și baterie de 830 mAh.

Doar 99 unități ale acestui telefon vor fi produse, prețul per bucată fiind de 2.280 euro. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×