Faimosul Nokia N9 ar putea reveni cu Kai OS la bord

1.622 ori
<b>Faimosul Nokia N9 ar putea reveni cu Kai OS la bord</b>Îl mai ţineţi minte pe Nokia N9? Era un telefon cu MeeGo OS la bord şi care părea să ducă Nokia pe culmi noi în 2011. A generat întreaga serie Lumia şi a inspirat multe device-uri, inclusiv câteva iPod-uri care i-au copiat designul

Îl mai ţineţi minte pe Nokia N9? Era un telefon cu MeeGo OS la bord şi care părea să ducă Nokia pe culmi noi în 2011. A generat întreaga serie Lumia şi a inspirat multe device-uri, inclusiv câteva iPod-uri care i-au copiat designul. La 8 ani distanţă terminalul e gata să revină mulţumită celor de la KaiOS.

KaiOS Technologies a postat pe Facebook fotografia de mai sus, care a stârnit ceva nostalgie. În ea vedem 2 feature phone-uri cu KaiOS şi un Nokia N9. Platforma KaiOs se găseşte pe Nokia 8110 2018 şi a fost apreciată la debut. HMD Global ar putea plănui o revenire a lui Nokia N9, dar de această dată cu KaiOS şi nu cu Android, deşi ar duce şi acest OS fără probleme.

Din ce îmi amintesc au existat şi oameni care au pus Android pe Nokia N9 la vremea lui şi device-ul se mişca bine. Zvonurile afirmă că HMD ar putea emula o versiune de "Meego UI" peste Kai OS, într-o versiune cu interfaţă bazată pe swipe-uri. Ultimele 2 MWC-uri ne-au adus câte un model Nokia nostalgic, întâi 3310 şi apoi 8110, dar la MWC 2019 N9 ar putea fi cel care renaşte.

KaiOS e pe cai mari, nu degeaba a investit Google 22 de milioane de dolari în ei. Sunt analişti care spun că acesta este al treilea cel mai mare OS de mobil, după Android şi iOS şi are un viitor mare în faţă. Cineva ar fi văzut la standul Google de la CES un Nokia N9 cu Kai OS la bord, deci sunt mutări în aceea direcție.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×