S-a lansat iPhone OS 3.0! Iata cele mai importante functii ale sale

1.507 ori
<b>S-a lansat iPhone OS 3.0! Iata cele mai importante functii ale sale</b>Dupa o asteptare indelungata, iata ca iPhone OS 3.0 este disponibil, sosind cu o serie de noi functii si softuri, care vor face terminalele Apple mai atractive. De mentionat este faptul ca acest software era deja disponibil de 3 luni, dar doar pentru...

Dupa o asteptare indelungata, iata ca iPhone OS 3.0 este disponibil, sosind cu o serie de noi functii si softuri, care vor face terminalele Apple mai atractive. De mentionat este faptul ca acest software era deja disponibil de 3 luni, dar doar pentru developeri.

Printre functiile noi pe care le aduce acest iPhone OS se numara posibilitatea de a trimite un MMS, sau cea de a "sari" la o anumita portiune a unei melodii/fisier audio. Acest proces era groaznic de efectuat pana acum, mai ales in cazul podcasturilor si cartilor audio, dar acum veti folosi un mic marker virtual pentru o astfel de navigare in interiorul fisierului audio.

OS 3.0 lansat

Un mic upgrade este si posibilitatea de a vota clipuri YouTube, de a va administra contul YouTube si de a posta si citi commenturi. iPhone OS 3.0 vine si cu o functie de inregistrare vocala a notitelor importante, o versiune de iTunes care suporta continuturi video, audio si permite si descarcarea serialelor via 3G.

Mai toate aplicatiile de pe iPhone 3G si 3GS vor suporta acum tastaturi in mod landscape, iar mult-asteptata functie cut/copy/paste isi face si ea aparitia in noul OS. In plus, daca faceti o gafa sau scrieti un SMS gresit, puteti anula ultima actiune, "scuturand" iPhone-ul pentru procesul de "undo".

Tot printre noutatile aduse de iPhone OS 3.0 se numara si posibilitatea de a copia un link din browserul safari, cautarea in email, sincronizarea notitelor prin iTunes, sincronizarea cu Google Calendar, cautarea iPod si suportul Bluetooth Stereo.

Lista de dotari a acestui software este uriasa, dar trebuie sa mentionam si prezenta functiei de tethering, fixuri ale lui Safari, controlul parental, cautarea Spotlight, posibilitatea de a retrimite mesaje care nu s-au trimis din cauza unor probleme si in cele din urma suportul pentru noi continuturi in aplicatii third party.

Pentru mai multe poze si informatii despre problemele aparute la updateul OS 3.0, intrati aici.

[Via: iPhone Forum]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×