iPhone 3GS, intr-o recenzie completa

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.553 ori
<b>iPhone 3GS, intr-o recenzie completa</b>"Nu incerca sa repari ceva ce nu e stricat!". Astfel incepe recenzia celor de la Engadget, pentru faimosul iPhone 3GS, unul dintre cele mai asteptate si dezamagitoare handseturi ale anului. Practic, varianta 3GS este doar un upgrade al lui iPhone 3G, fara...

"Nu incerca sa repari ceva ce nu e stricat!". Astfel incepe recenzia celor de la Engadget, pentru faimosul iPhone 3GS, unul dintre cele mai asteptate si dezamagitoare handseturi ale anului. Practic, varianta 3GS este doar un upgrade al lui iPhone 3G, fara diferente de design si cu mici modificari de hardware.

Apple a dotat modelul 3GS cu un procesor mai performant, o busola digitala, o capacitate de stocare mai mare si o camera mai performanta. In plus, lansarea lui iPhone 3GS va coincide cu cea a lui iPhone OS 3.0, care va aduce peste 100 de functii si optiuni noi pe terminalul produs de Apple. Printre acestea se numara cut, copy si paste, Bluetooth stereo, MMS, tethering, inregistrare video, tastatura landscape pentru mai multe aplicatii si Spotlight, varianta pentru iPhone.

Review iPhone 3GS

De ce 3GS? Ei bine acel "S" este o prescurtare a cuvantului "Speed" (viteza), deoarece Apple si-a dotat telefonul cu un procesor de 600 MHz, in locul celui de 412 MHz de pe iPhone 3G. In plus, terminalul vine cu 256MB RAM, dublu fata de predecesorul sau si cu o memorie de 16 sau 32 GB. Si chipul grafic a fost imbunatatit, fiind folosita versiunea PowerVR SGX, care suporta o grafica mai aratoasa si o incarcare de 2 ori mai rapida.

Display-ul lui 3GS este identic cu cel al lui iPhone 3G, cu singura diferenta ca noul ecran vine cu un strat oleofobic, care il face rezistent la murdarirea cu amprente. De asemenea, Apple a facut modificari si la capitolul camera, incorporand un senzor de 3 megapixeli, in locul celui de 2 MP. Noua camera vine cu o functie de autofocus si va va fi foarte usor sa faceti poze datorita software-ului intuitiv.

Pe final, trebuie sa afirmam ca inovatia lui iPhone 3GS nu consta atat in hardware, cat in software, Apple oferind nu mai putin de 1000 noi API-uri pentru developeri si numeroase functii incluse in iPhone OS 3.0. Daca doriti sa aruncati o privire asupra recenziei complete, puteti accesa aceasta adresa.

[Via: Engadget.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×