Samsung ar urma să dezvolte procesoare pentru AMD începând de anul viitor

625 ori
<b>Samsung ar urma să dezvolte procesoare pentru AMD începând de anul viitor</b>Se pare că nu doar Qualcomm şi-a pus soarta produsului flagship pe anul 2016 &icirc;n m&acirc;na celor de la Samsung, ci şi AMD mai nou. Astfel, aflăm că gigantul sud coreean va produce chipseturi pentru AMD de la anul. &nbsp; Informaţia e citată...

Se pare că nu doar Qualcomm şi-a pus soarta produsului flagship pe anul 2016 în mâna celor de la Samsung, ci şi AMD mai nou. Astfel, aflăm că gigantul sud coreean va produce chipseturi pentru AMD de la anul.

Informaţia e citată de Reuters, fiind bazată pe surse din Coreea de Sud, care afirmă că noile chipuri vor fi bazate pe procesul de producţie de 14 nm. Samsung foloseşte deja această tehnologie pentru a realiza Exynos 7420, care a fost foarte apreciat în acest an pe modele că Galaxy S6 şi Note 5. Compania ar dori să îşi crească profiturile din componente smartphone, având în vedere că veniturile din vânzările de telefoane nu sunt chiar strălucite.

Am văzut acest model şi la Sony, care obţine un profit mult, mult mai mare din senzorii de camere de pe telefoane, decât din telefoanele Xperia. Samsung a mai avut clienţi reputaţi de-a lungul anilor, fiind şi unul dintre producătorii chipseturilor Apple Ax. Cei de la AMD se axează mai degrabă pe GPU-uri şi CPU-uri pentru PC-uri şi console de gaming şi nu şi-au făcut un nume până acum în zona tabletelor şi telefoanelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×