Atmosfera sărbătorilor de iarnă pe dispozitivul tău cu câteva aplicaţii simple

800 ori
<b>Atmosfera sărbătorilor de iarnă pe dispozitivul tău cu câteva aplicaţii simple</b>Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi&nbsp;şi brazii sunt deja &icirc;mpodobiţi. Urmează tradiţionalele SMS-uri cu &ldquo;fie ca&rdquo; de la persoanele din agendă care nu te-au contactat de la Revelionul trecut. Atmosfera de...

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi brazii sunt deja împodobiţi. Urmează tradiţionalele SMS-uri cu “fie ca” de la persoanele din agendă care nu te-au contactat de la Revelionul trecut.

Atmosfera de sărbătoare și mirosul de brad sunt în casa fiecăruia dintre noi. Chiar dacă familia și persoanele apropiate sunt mai importante zilele acestea, device-urile sunt indispensabile așa că m-am gândit să prezint câteva aplicații pentru a aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă pe smartphone-ul sau tableta voastră. Wallpapere live, tonuri de apel și notificări în tonul sărbătorilor de iarnă.

Wallpaperele live sunt cea mai simplă metodă prin care poţi să aduci pe home-screen-ului tău atmosfera de sărbătoare. Dezvoltatorii ştiu asta iar magazinul Play abundă de aplicaţii de acest tip în această perioadă. Majoritatea sunt gratuite dar unele premium costă.

Christmas Live Wallpaper Free - Un wallpaper live plin de luminiţe care simbolizează un brad împodobit. Varianta free include şi timpul rămas până la Crăciun în zile, ore, minute şi secunde. Detaliile grafice sunt uimitoare şi wallpaperul mi-a consumat maxim 1% din autonomia bateriei conform statisticilor din setări.

Winter Live Wallpaper

Winter Live Wallpaper - Un wallpaper live care conţine fundaluri cu multă zăpadă dar şi fulgi în cădere. Grafica este una decentă iar opţiuninile de configurare sunt destul de diverse, de la mărimea fulgilor la intensitatea lor. Acest wallpaper live consumă baterie mai puţină decât cel de mai sus deoarece fundalul este static şi doar fulgii sunt în mişcare.

Wallpaper

Wallpapere normale, tonuri de apel şi de notificări - Folosesc aplicaţia Zedge care are un număr impresionant de wallpapere, tonuri de apel si de notificări. Ţin minte că Zedge.net era popular încă de prin anul 2006 atunci când rezoluţia display-ului pe telefoane era de 176x220 de pixeli. Anii au trecut şi a apărut şi aplicaţia Zedge care este aplicaţia supremă atunci când vine vorba de wallpapere sau sonerii. Anii de când există site-ul îşi spun cuvântul, Zedge având o multitudine de wallpapere. O căutare cu termenul “Christmas” rezultând 1637 de wallpapere şi 3909 de tonuri de apel la momentul când scriu acest text.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă pe dispozitivul tău cu câteva aplicaţii simple

“Fie ca” aceste aplicaţii să vă aducă spiritul Crăciunului şi al iernii pe ecranele voastre. Sărbători fericite!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×