Samsung D910, pe drum?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.882 ori
<b>Samsung D910, pe drum?</b>Speculatiile din ultima vreme pe forumurile de specialitate au dat la iveala faptul ca e posibil sa vedem in curand o versiune updatata a lui Samsung D900 si anume Samsung D910. D900 oferea cea mai noua tehnologie multimedia la vremea cand a fost lansat....

Speculatiile din ultima vreme pe forumurile de specialitate au dat la iveala faptul ca e posibil sa vedem in curand o versiune updatata a lui Samsung D900 si anume Samsung D910.

D900 oferea cea mai noua tehnologie multimedia la vremea cand a fost lansat. Modelul includea o camera de 3.13 megapixeli, un document viewer, functii TV-out, conectivitate Bluetooth extensii de memorie microSD etc. SGH-D900 este un slide phone, care a fost pe piata destul timp incat sa dea nastere unor intrebari legate de un potential "succesor".

Nu cu mult timp in urma Samsung a prezentat publicului un preview cu o versiune updatata a lui D900, dezvaluind modelul Ultra 10.9 SGH-U600. Prin acesta Samsung, a mai inlaturat 2mm din grosimea telefonului, facand-ul pe U600 un terminal de 10.9mm si unul dintre cele mai subtiri telefoane din lume. Noul model suporta retele quad-band GSM, GPRS si EDGE, incluzand si un display de 2.2 inch, o camera de 3.2 megapixeli si 60 MB de memorie interna.

Astfel elegantul SGH-U600 a ajuns sa fie considerat inlocuitorul mai vechiului D900 slider.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×