Zvonul Motorola LAZR

1.110 ori
<b>Zvonul Motorola LAZR</b>Poza de mai&nbsp; jos va va soca extrem de mult, mai ales daca ati adorat modelul RAZR si mai ales avand in vedere ca "Moto" au nevoie mai mult ca oricand de un hit, pentru a concura cu rivalele din industria mobila. Modelul din aceasta poza se pare ca se...

Poza de mai  jos va va soca extrem de mult, mai ales daca ati adorat modelul RAZR si mai ales avand in vedere ca "Moto" au nevoie mai mult ca oricand de un hit, pentru a concura cu rivalele din industria mobila.

Modelul din aceasta poza se pare ca se va numi LAZR si este plasat langa niste obiecte contondente, creand un dragut joc de cuvinte legat de numele predecesorului sau - RAZR (similar cu razor - lama). Ne putem holba la acest terminal de tip clamshell toata ziua, observand ca este un model cromat, iar zvonurile indica faptul ca LAZR ar avea 500 MB de memorie interna, dar nici un slot de extensie.

De asemenea noul terminal va fi in trend, fiind dotat cu Linux, ca si celelalte modele  noi de la "Moto". LAZR va include si o functie ce va converti textul in mesaje audio, in cazul email-urilor si al SMS-urilor si veti putea admira pozele preferate pe un display extern de 2 inch. Nu cunoastem inca o data de lansare sau un pret, asa ca ne vom multumi cu zvonurile si pozele ce vor mai aparea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×