Zvonul Motorola LAZR

Autor:  | Publicat în:  Motorola 981 ori
<b>Zvonul Motorola LAZR</b>Poza de mai&nbsp; jos va va soca extrem de mult, mai ales daca ati adorat modelul RAZR si mai ales avand in vedere ca "Moto" au nevoie mai mult ca oricand de un hit, pentru a concura cu rivalele din industria mobila. Modelul din aceasta poza se pare ca se...

Poza de mai  jos va va soca extrem de mult, mai ales daca ati adorat modelul RAZR si mai ales avand in vedere ca "Moto" au nevoie mai mult ca oricand de un hit, pentru a concura cu rivalele din industria mobila.

Modelul din aceasta poza se pare ca se va numi LAZR si este plasat langa niste obiecte contondente, creand un dragut joc de cuvinte legat de numele predecesorului sau - RAZR (similar cu razor - lama). Ne putem holba la acest terminal de tip clamshell toata ziua, observand ca este un model cromat, iar zvonurile indica faptul ca LAZR ar avea 500 MB de memorie interna, dar nici un slot de extensie.

De asemenea noul terminal va fi in trend, fiind dotat cu Linux, ca si celelalte modele  noi de la "Moto". LAZR va include si o functie ce va converti textul in mesaje audio, in cazul email-urilor si al SMS-urilor si veti putea admira pozele preferate pe un display extern de 2 inch. Nu cunoastem inca o data de lansare sau un pret, asa ca ne vom multumi cu zvonurile si pozele ce vor mai aparea.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×